Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia antrenorului Constantin Ştefan după victoria formidabilă obţinută de Dinamo cu Sporting, în Portugalia: "Calificarea se va juca la Bucureşti!"

VIDEO | Reacţia antrenorului Constantin Ştefan după victoria formidabilă obţinută de Dinamo cu Sporting, în Portugalia: "Calificarea se va juca la Bucureşti!"

Handbal

Comentarii

Dinamo Bucureşti a obţinut o victorie formidabilă împotriva lui Sporting Lisabona, 26-25, în turul play-off-ului Ligii Campionilor la handbal. Constantin Ştefan, antrenorul "câinilor", a reacţionat la finalul meciului din Portugalia şi a spus că, în ciuda succesului, calificarea se va tranşa la Bucureşti.

Calificarea în optimile de finală nu este încă rezolvată, dar evident, trupa din Ştefan cel Mare a transmis un semnal cât se poate de puternic din Portugalia, că multe se pot întâmpla în acest an. Constantin Ştefan, antrenorul lui Dinamo, a declarat la finalul partidei că sper că de data aceasta să fie Dinamo echipa care merge mai departe.

"Un meci foarte greu, o victorie muncită, dar calificarea se va juca la Bucureşti.Trebuie să fim la fel de concentraţi şi sperăm ca de data asta să fim noi echipa care merge mai departe în Liga Campionilor. Atmosfera a fost foarte frumoasă, la fel a fost şi anul trecut. Şi la Buureşti va fi la fel", a spus Constantin Ştefan, la finalul partidei cu Sporting.

Returul este pe 1 martie, în Bucureşti. Dacă trece de Sporting, Dinamo poate da peste PSG.

Afla mai multe despre: dinamosportingliga campionilor 

viewscnt
Articole similare