Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia Crinei Pintea după trei înfrângeri usturătoare în Franţa: "Nu e îngrijorător!" Ce plusuri a identificat

VIDEO | Reacţia Crinei Pintea după trei înfrângeri usturătoare în Franţa: "Nu e îngrijorător!" Ce plusuri a identificat

Handbal

Comentarii

Selecţionata de handbal feminin a României a revenit în ţară după tuneul din Franţa, încheiat cu trei înfrângeri usturătoare în partidele cu ţara gazdă (18-28), Norvegia (27-31) şi Danemarca (23-36).

Crina Pintea a declarat la revenirea în ţară că cele trei meciuri au fost benefice, iar tricolorele nu au pus accent pe rezultatul final. Pivotul naţionalei consider că meciurile din Franţa trebuie să reprezinte un punct de pornire pentru Campionatul Mondial din decembrie.

"Nu cred că puteam să facem mai mult. Poate, să evităm unele greşeli dar nu cred că puteam mai mult în momentul ăsta. Turneul ăsta a fost să vedem unde suntem, să vedem ce avem de pregătit, să vadă fiecare unde are de lucrat, unde trebuie să insiste şi despre asta a fost vorba.

Eu zic că nu sunt îngrijorătoare pentru că, după cum aţi văzut, echipa a fost foarte schimbată, jucătoare foarte tinere şi nu au mai avut şansa să joace astfel de meciuri şi asta a fost.



Normal că sunt benefice şi cred că avem nevoie de mai multe. Au nevoie de meciuri în picioare, au nevoie să joace meciuri cât mai puternice şi toate avem nevoie să fim mai mult împreună pentru că şi săptămâna asta ne-am dus la turneu cu 3 antrenamente şi noi nu ne-am văzut niciodată împreună.

E adevărat că handbalul e acelaşi, dar trebuie să se lege un sistem de joc şi să avem conexiune între noi, ceea ce noi tot timpul suntem de la o acţiune la alta altfel şi e destul de greu.

Eu cred că există plusuri, normal, că asta încercăm să luăm, ce a fost mai bine, mai bun şi să plecăm cu asta acasă şi unde a fost mai rău să încercăm să muncim mai mult.

Cred că lucrurile bune au fost că în unele momente chiar s-a văzut că avem curaj şi că avem dorinţă şi talent doar că, cum am spus şi o repet, e nevoie de foarte multă muncă
", a declarat Crina Pintea la revenirea în ţară.



 În prima partidă din Golden League, România a fost învinsă la scor de campioana europeană şi mondială en-titre, Franţa, cu scorul de 28-18 (15-8), iar apoi a cedat cu Norvegia, cu 27-31 (15-16).

Tricolorele au încheiat astfel turneul cu trei înfrângeri din tot atâtea posibile şi pe ultimul loc.

Ultimul meci al turneului se va juca de la ora 19.00, între Norvegia – Franţa, iar rezultatul va stabili câştigătoarea Golden League, găzduită în acest an de Clermont Ferrand şi Boulazac, în Franţa.

Rezultatele complete de până acum: România – Franţa 18-28, Norvegia – Danemarca 31-20, România – Norvegia 27-31, Franţa – Danemarca 22-25, România – Danemarca 23-36.

Lotul B al României a participat, între 22-24 martie, la un turneu amical la Gdansk (Polonia), unde a înregistat rezultatele: 22-26 cu Spania B, 33-16 cu Finlanda A şi 26-25 cu Polonia B.
 

Afla mai multe despre: crina pintearomania,  

viewscnt
Articole similare