Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia Cristinei Neagu după ce a primit premiul de cea mai bună jucătoare din lume în 2018: "Sunt mândră şi foarte bucuroasă"

VIDEO | Reacţia Cristinei Neagu după ce a primit premiul de cea mai bună jucătoare din lume în 2018: "Sunt mândră şi foarte bucuroasă"

CM Handbal

Comentarii

Căpitanul reprezentativei României, Cristina Neagu, a primit, luni, trofeul pentru cea mai bună jucătoare din lume în 2018, într-o festivitate care a avut loc la Kumamoto.

"Astăzi am primit trofeul pentru cea mai bună jucătoare a lumii în anul 2018. Cu siguranţă acesta este ceva mai special pentru că vine după un an mai greu pentru mine. În ultimele săptămâni nici nu mă gândeam că o să pot să fiu aici, în Japonia. Sunt mândră şi foarte bucuroasă. Mulţumesc colegelor şi antrenorilor, dar mai ales oamenilor care cred mereu în mine", a spus sportiva. 

Neagu a vorbit şi despre momentele prin care a trecut în ultima parte a carierei: "Cea mai recentă accidentare pe care am avut-o a fost cea mai grea perioadă pentru mine, în cariera mea şi mă bucur din suflet că pot să joc handbal din nou".

Neagu a primit totodată şi un cec în valoare de 10.000 de euro.

Festivitatea a avut loc în pauza meciului dintre Republica Democrată Congo şi Japonia, din Grupa D a Campionatului Mondial de handbal feminin.

La 18 martie, Cristina Neagu a fost declarată, de forul internaţional de profil (IHF), cea mai bună jucătoare a lumii în anul 2018, aceasta fiind a patra distincţie de acest fel pentru sportiva tricoloră.

Afla mai multe despre: cristina naeguhandbal 

viewscnt
Articole similare