Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia Denisei Dedu după un nou meci mare în poarta lui CSM Bucureşti: "Mi-au dat elan intervenţiile"

VIDEO | Reacţia Denisei Dedu după un nou meci mare în poarta lui CSM Bucureşti: "Mi-au dat elan intervenţiile"

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a câştigat, 32-27, meciul cu Metz din grupele principale din Liga Campionilor la handbal feminin, iar o parte din victorie i se datorează şi Denisei Dedu, care a făcut un nou meci mare în poarta "tigroaicelor".

Denisa Dedu pune meciul mare făcut pe seama atitudinii şi încrederii: "Atunci când ne luptăm şi există atitudinea asta, rezultatele bune vor apărea. Poate pe hârtie păreau favorite, cred că sunt lideri în grupa aceasta, dar noi am ştiut lucrul acesta, ştiam că o să fie un meci greu, ştiam că vom întâlni un adversar redutabil. Mă bucur că am reuşit să punem în practică ceea ce am pregătit şi atitudinea a fost pe măsură. Iar victoria a fost cu siguranţă meritată"

"Mi-au dat elan intervenţiile, mă bucur că am reuşit să ajut echipa şi îmi doresc din ce în ce mai mult să pot contrinui la victorii. Cu siguranţă, victoria asta ne ajută, ne dă elan. Şi meciul de la Vipers, cu siguranţă va fi greu, dar ne vom pregăti pentru astea şi îmi doresc din suflet să păstrăm aceeaşi linie şi să obţinem o victorie şi acolo", a mai spus Denisa Dedu. 

În urma rezultatului de duminică, CSM adună 5 puncte (locul 4), iar Metz, cu 8, rămâne lider.

Afla mai multe despre: denisa deducsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare