Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Reacţia fabuloasă a lui Ilie Năstase, după ce a fost "înţepat" de Ion Ţiriac: "Păi, am vreo zece copii cu cinci neveste. Am voie?"

VIDEO | Reacţia fabuloasă a lui Ilie Năstase, după ce a fost "înţepat" de Ion Ţiriac: "Păi, am vreo zece copii cu cinci neveste. Am voie?"

Tenis

Comentarii

Naţionala României va juca astăzi unul dintre cele mai importante meciuri din preliminarii cu 30 de mii de copii sub 14 ani în tribune.

Pe baza acestui subiect, Ion Ţiriac şi Ilie Năstase au glumit în cadrul unei conferinţe de presă, la Cluj Napoca. Cei doi foşti tenismeni i-au distrat pe cei aflaţi în sală cu răspunsurile oferite.

"Noi nu avem voie să mergem la meci. Avem voie?" , a întrebat Ilie Năstase, iar răspunsul a venit din partea lui Ion Ţiriac: "Dar dacă a dat în mintea copiilor nu are voie să meargă?".

Ilie Năstase a venit şi el cu răspunsul aşteptat de toată lumea: "Eu am vreo zece copii cu cinci neveste. Trebuie să îi duc pe toţi acolo. Gata, aşa fac. Îi sun repede acum".

Publicul din această seară va fi format din peste 30 000 de copii, pentru care accesul va fi gratuit prin bilete oferite de Federaţia Română de Fotbal. Astfel, urmează a fi doborât recordul UEFA all-time la o astfel de partidă.

Copiii până în 14 ani alături de însoţitori (câte un adult la 10 copii) reprezintă categoria de spectatori admişi la meci după ce UEFA a decis ca partida să se joace fără public în urma incidentelor de la meciul pe care selecţionata României l-a disputat împotriva Spaniei.

viewscnt
Articole similare