Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia genială a lui Craioveanu înaintea "duelului" cu Essien: "Nu e atât de urât ca Jerry Gane" :)

VIDEO | Reacţia genială a lui Craioveanu înaintea "duelului" cu Essien: "Nu e atât de urât ca Jerry Gane" :)
Comentarii

Jucătorii şi oficialii Universităţii Craiova au plecat optimişti în Azerbaidjan, unde, joi, o vor întâlni pe Sabail, în primul tur preliminar din Europa League.

"Mergem acolo cu speranţe, cu iluzii, pentru că e un început de drum şi sper să dăm bine în ele acolo. Eu zic că echipa s-a pregătit foarte, foarte bine, am fost 4-5 zile cu băieţii în cantonament. Toată lumea mi-a spus: <<Domnul Craioveanu, în amicale s-a jucat foarte slab>>. Dar pe mine amicalele nu mă interesează. Alta e când joci pe puncte sau cu ceva în joc" , a declarat directorul de imagine al Universităţii Craiova, Gică Craioveanu.

Principala problemă a Craiovei poate fi gazonul artificial pe care se va disputa partida cu Sabail. La azeri evoluează şi fostul jucător al lui Chelsea, Michael Essien.

"Şi eu mă tem de această suprafaţă, pentru că e aproape mereu incomod, depinde dacă e de nouă generaţie sau de veche, pentru că e foarte mult cauciuc sub iarbă şi mingea nu aleargă, se face un joc lent, iar dacă intri în jocul lor, plăteşti. Essien are experienţă, e un jucător care a însemnat ceva în fotbalul mondial şi nu e atât de urât ca Jerry Gane" , a spus Craioveanu.

Afla mai multe despre: essiencraiovasabaileuropa league 

viewscnt
Articole similare