Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia genială a lui Victor Piţurcă, după cele patru goluri marcate de Mihăilă: "Cum, doar atât a reuşit să facă?"

VIDEO | Reacţia genială a lui Victor Piţurcă, după cele patru goluri marcate de Mihăilă: "Cum, doar atât a reuşit să facă?"

Echipa națională

Comentarii

Valentin Mihăilă a fost eroul naţionalei de tineret în meciul cu Finlanda. Mijlocaşul Craiovei a marcat toate cele patru goluri ale României în victoria cu 4-1, din preliminariile pentru Euro 2021.

"(n.r. V-a plăcut de Mihăilă?) Aşa şi aşa. Cum, a marcat doar patru goluri? A făcut un joc remarcabil, a marcat câteva goluri, faze pe care le-a lucrat şi el, mai ales primul gol, un gol superb. Îl felicit, dar vreau să fie în continuare la fel şi la echipa de club. Preferam să marcheze trei goluri şi să dea şi cu Chindia Târgovişte.

Meciul a fost bun, bine că am câştigat, acest lucru rămâne, e foarte important, dar nu vreau acum să-l ridicăm în slăvi. El încă trebuie să muncească pentru a a ajunge mare, să-l lăsăm în pace. Acum nu trebuie să fie interesat de el niciun club, pentru că nu va pleca nicăieri" , a spus antrenorul Craiovei, Victor Piţurcă.

Afla mai multe despre: piturcacraiova 

viewscnt
Articole similare