Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia halucinantă a lui Valentin Costache în momentul în care câţiva copii i-au cerut tricoul, după eşecul cu Astra

VIDEO | Reacţia halucinantă a lui Valentin Costache în momentul în care câţiva copii i-au cerut tricoul, după eşecul cu Astra

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a pierdut primul meci din acest sezon, în faţa Astrei, care s-a impus cu 3-2, după o partidă marcată de multe scandaluri. La final, tensiunea a fost resimţită şi de jucătorii CFR-ului, iar Costache a avut un răspuns deplasat pentru câţiva copii care i-au cerut tricoul.

CFR Cluj a avut trei eliminaţi în meciul pierdut cu 3-2 în faţa Astrei: Camora, Vâtcă şi Dan Petrescu. Oficialii campioanei au contestat arbitrajul în termeni duri şi l-au ameninţat cu plângeri pe Sebastian Colţescu. Tensiunea partidei a produs şi un alt moment neplăcut, după fluierul final.

În drumul spre vestiare, Valentin Costache a fost abordat de un grup de copii care i-au cerut tricoul. Tânărul mijlocaş al CFR-ului a refuzat să le îndeplinească dorinţa şi le-a oferit un răspuns deplasat: ”Am luat bătaie cu 3-2. Să moară mama”, le-a transmis Costache fanilor.

Afla mai multe despre: valentin costache 

viewscnt
Articole similare