Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia inedită a lui Răzvan Burleanu după ce a aflat adversarele României U21 de la EURO 2019: "Nu ştiu dacă ne-am fi dorit altă grupă!"

VIDEO | Reacţia inedită a lui Răzvan Burleanu după ce a aflat adversarele României U21 de la EURO 2019: "Nu ştiu dacă ne-am fi dorit altă grupă!"

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a fost prezent la Bologna, acolo unde a avut loc tragerea la sorţi pentru grupele Campionatului European U21 de anul viitor şi a avut o reacţie cel puţin inedită.

"O grupă foarte dificilă. Nu ştiu dacă ne-am fi dorit altă grupă. Pur şi simplu o să întâlnim forţele Europei, forţe pe care, după aceea, cei mai mulţi dintre jucători le vor reîntâlni şi la următoarele turnee finale de seniori", a declarat Răzvan Burleanu după tragerea la sorţi. 

Chiar dacă am picat într-o grupă dificilă, preşedintele FRF este conştient că nu putem să facem doar act de prezenţă la turneul final: "Nu pot să stabilesc un obiectiv doar să participăm. Cu siguranţă, cel mai important pentru noi este că suntem, am ajuns în acest moment, dar nu putem doar să participăm. Iar jucătorii noştri au nevoie de meciuri cât mai tari, ca să se călească şi după aceea să facă pasul la prima echipă".

Burleanu nu a ezitat să se mândrească cu reuşitele sale de când a devenit preşedintele federaţiei şi îşi asumă, într-o măsură, reuşitele reprezentativelor de juniori: "Cred că dacă vreo 10 ani se lucra mai bine la nivel de copii şi juniori în România, aceste prezenţe ar fi fost mai constante. Ceea ce ne bucură foarte mult, că anul acesta putem să spunem că a fost cel mai bun an pentru juniori. Pe de o parte naţionala de tineret, despre care am vorbit cu toţii, dar şi naţionalele mai mici, U19 şi U17, calificate la turneele de elita de anul viitor"

România va juca vara viitoare în Grupa C, alături de Anglia, Franţa şi Croaţia. 

Afla mai multe despre: razvan burleanuromania u21echipa nationalaeuro 2019 u21 

viewscnt
Articole similare