Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Adi Vasile după victoria importantă cu Ferencvaros. A anunţat noi transferuri la CSM Bucureşti. Ce spune despre relaţia cu Per Johansson

VIDEO | Reacţia lui Adi Vasile după victoria importantă cu Ferencvaros. A anunţat noi transferuri la CSM Bucureşti. Ce spune despre relaţia cu Per Johansson

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a învins-o pe Ferencvaros, 27-24, într-o partidă din etapa a 8-a din Liga Campionilor la handbal feminin. La finalul partidei, Adi Vasile, antrenorul "tigroaicelor", a vorbit la microfonul Telekom Sport.

"Era foarte important să câştigăm meciul. Revanşa îţi dă foarte multă energie. Mă bucur foarte mult că am câştigat. Mai avem două meciuri foarte importante, sperăm să ne calificăm în sferturi de pe un loc cât mai bun", a spus Adi Vasile despre meciul lui CSM Bucureşti. Pentru ele, acum urmează partida cu Metz, pe care Adi Vasile vrea, de asemenea, să o câştige: "Avem un meci la Metz extrem de important, trebuie să câştigăm. Nu pot să o iei decât din meci în meci".

Antrenorul lui CSM Bucureşti a fost întrebat de reporterul de Telekom Sport şi despre relaţia pe care o are cu Per Johansson, alături care colaborează şi la echipa naţională din Muntenegru: "Orice ajutor este binevenit, un om nu poate să acopere atât de multe lucruri. Un lider îşi ia lângă el oameni foarte competenţi. Mă bucur că Per este aici, suntem foarte buni prieteni. După atâţia ani, avem multe meciuri strânse împreună, gândim la fel şi dublăm ceea ce spunem".

Nu în ultimul rând, Adi Vasile a anunţat noi transferuri la CSM: "Vor mai urma câteva anunţuri. Nu ştiu dacă sunt surprize mari, dar e normal să ne facem planuri pentru viitor".

Afla mai multe despre: adi vasilecsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare