Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Adrian Falub după o nouă înfrângere a Chiajnei: "Eu am încredere şi o să lupt până la final"

VIDEO | Reacţia lui Adrian Falub după o nouă înfrângere a Chiajnei: "Eu am încredere şi o să lupt până la final"

Fotbal intern

Comentarii

Formaţia Gaz Metan Mediaş a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Concordia Chiajna, în primul meci al etapei a şaptea a play-out-ului Ligii I. La finalul meciului, antrenorul echipei ilfovene a mărturisit că încă speră în salvarea de la retrogradare.

"Nu a ieşit rezultatul, dar eu cred că 70 de minute am făcut un meci bun. am avut ocazii de gol, am controlat jocul. Cred că am fost echipa mai bună, mai pozitivă, am acoperit bien spaţiile şi nu i-am lăasat să joace, pentru că este o echipă cu multe calităţi, care face posesie dacă e lăsată să joace. Cred că am făcut un joc bun 70 de minute, dar dacă facem astfel de greşeli e dificil să câştigăm un joc. Am făcut greşeli mari, în momente nepotrivite.

E presiune foarte mare, noi trebuie să jucăm la victorie, ne deschidem şi atunci, cu siguranţă pierzi din energie.

Repriza a doua a fost întotdeauna mai slabă decât prima repriză, dar sunt lucruri pe care ni le asumăm.

Eu ştiu că avem cu toţii prime în contract şi eu şi jucătorii. Conducerea cred că a făcut multe lucruri importante în ultima vreme, cel puţin de când am venit eu au venit în sprijinul jucătorilor, au fost foarte deschişi şi nu pot decât să îi mulţumesc preşedintelui pentru asta.

Eu am încredere şi o să lupt până la final. Eu nu mă predau şi nu o să ne predăm cât voi fi eu aici. Ne vom bate, aşa cum am arătat în primele 70 de minute, ca o echipă care vrea şi care poate să rămână în Liga I", a declarat Adrian Falub, la microfonul Telekom Sport.

Afla mai multe despre: falub 

viewscnt
Articole similare