Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Adrian Petre după ce Gigi Becali a declarat că vrea să-l transfere la FCSB

VIDEO | Reacţia lui Adrian Petre după ce Gigi Becali a declarat că vrea să-l transfere la FCSB

Echipa națională

Comentarii

Adrian Petre spune că şi-ar dori să plece în vară de la Esbjerg, însă nu ar vrea să revină în România. Atacantul de 21 de ani este dorit de FCSB, care însă n-a fost de acord cu suma cerută de danezi, în jur de 3 milioane de euro.

Adrian Petre s-a transferat în 2017  la Esbjerg şi a reuşit să devină unul dintre jucătorii importanţi ai echipei daneze. Însă internaţionalul român de tineret simte că este cazul să facă următorul pas în carieră. Adrian Petre susţine că şi-ar dori să plece în vară, însă revenirea în România nu este o prioritate. Atacantul de 21 de ani este dorit de FCSB, lucru dezvăluit chiar de Gigi Becali:

”(Despre situaţia sa la echipa de club) E destul de complicat, pentru că suntem pe penultimul loc, avem un sezon foarte prost până acum, dar mai avem încă zece meciuri în care putem strânge puncte. Obiectivul nostru e salvarea de la retrogradare şi sperăm să reuşim. Va fi greu, dar vom da tot ce e mai bun din noi.

(Te gândeşti la un transfer? FCSB e interesată de tine...) Da, mă gândesc la un transfer, vă daţi seama, dar nu ştiu cât de mult îmi doresc un transfer în ţară. Vom vedea ce va fi în vara viitoare. Dacă e ceva, telefonul meu e deschis, mă poate suna şi vom vedea. (În ce condiţii te-ai întoarce în ţară?) În primul rând, stabilitate, ăsta e cel mai important lucru. Dacă totul este stabil şi totul este pregătit aşa cum trebuie, eu zic că niciun jucător nu va avea probleme de adaptare şi eu cred că va fi uşor să te întorci în ţară. Nu pot să zic acum o echipă care să aibă această stabilitate din toate punctele de vedere, dar sunt multe echipe din ţară în care poţi să îţi dovedeşti valoarea şi poţi să creşti.



Nu prea m-aş întoarce în ţară în momentul actual, din moment ce am reuşit să prind un transfer afară. Vreau să continui cât de mult pot afară. (Dacă vrei să ajungi la naţionala mare, de la FCSB se poate ajunge foarte uşor...) Am observat lucrul ăsta, dar cred că valoarea individuală o cunoaşte domnul Contra. Staff-ul cred că are o arie foarte mare de selecţie şi nu cred că ar fi o problemă dacă joci în ţară sau străinătate. Eu cred că forma de moment te aduce la echipa naţională, nu o echipă”
, a declarat Adrian Petre.

  • ”De Adrian Petre ştiţi care este părerea mea, iar până în pauza de iarnă nu vreau să mai vorbesc despre acest jucător. Am tot strâns date despre el şi ştiu ce am să fac! Dar nu doresc să vorbesc acum”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

Afla mai multe despre: adrian petreesbjerg fb 

viewscnt
Articole similare