Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Alex Ioniţă când e întrebat de posibila revenire a lui Dan Petrescu la CFR

VIDEO | Reacţia lui Alex Ioniţă când e întrebat de posibila revenire a lui Dan Petrescu la CFR

CFR Cluj

Zvonurile că Dan Petrescu ar putea reveni in Gruia le dau fiori reci anumitor jucători. Unul dintre ei este Alexandru Ioniţă, care nu a apucat să se bucure prea mult de plecarea lui Petrescu în China. Întrebat dacă s-ar bucura de întoarcerea "Bursucului" la CFR Cluj, Ioniţă a dat un răspuns inedit.

"M-aş bucura, nu pot să spun că nu, dar până atunci este domnul Conceicao şi trebuie să i se dea încredere să rămână pentru că eu zic că o să facă o treabă foarte bună", a declarat Alex Ionita.

Transferat pentru 1 milion de Euro de la Astra Giurgiu la CFR Cluj, Alex Ioniţă nu a reuşit să-l impresioneze pe Dan Petrescu. Tehnicianul de 50 de ani nu i-a dat prea multe minute atacantului în teren, şi nu de putine ori l-a trimis să evolueze la echipa secundă a CFR-ului, din Liga a 3-a.

"Ioniţă a venit nepregătit la CFR. Este un jucător bun, dar acum nu se află în cea mai bună formă fizică. O să vină şi vremea lui să joace titular. Mai mult ca sigur, din sezonul viitor o să fie în primul 11", declara Dan Petrescu despre Ioniţă, în finalul sezonului trecut.

 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta