Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Alex Ioniţă când e întrebat de posibila revenire a lui Dan Petrescu la CFR

VIDEO | Reacţia lui Alex Ioniţă când e întrebat de posibila revenire a lui Dan Petrescu la CFR

CFR Cluj

Comentarii

Zvonurile că Dan Petrescu ar putea reveni in Gruia le dau fiori reci anumitor jucători. Unul dintre ei este Alexandru Ioniţă, care nu a apucat să se bucure prea mult de plecarea lui Petrescu în China. Întrebat dacă s-ar bucura de întoarcerea "Bursucului" la CFR Cluj, Ioniţă a dat un răspuns inedit.

"M-aş bucura, nu pot să spun că nu, dar până atunci este domnul Conceicao şi trebuie să i se dea încredere să rămână pentru că eu zic că o să facă o treabă foarte bună", a declarat Alex Ionita.

Transferat pentru 1 milion de Euro de la Astra Giurgiu la CFR Cluj, Alex Ioniţă nu a reuşit să-l impresioneze pe Dan Petrescu. Tehnicianul de 50 de ani nu i-a dat prea multe minute atacantului în teren, şi nu de putine ori l-a trimis să evolueze la echipa secundă a CFR-ului, din Liga a 3-a.

"Ioniţă a venit nepregătit la CFR. Este un jucător bun, dar acum nu se află în cea mai bună formă fizică. O să vină şi vremea lui să joace titular. Mai mult ca sigur, din sezonul viitor o să fie în primul 11", declara Dan Petrescu despre Ioniţă, în finalul sezonului trecut.

 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujalex ionita 

viewscnt
Articole similare