Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Bergodi după ce Voluntari a ajuns la 9 meciuri fără victorie: "Mă bucur, vreau să îi felicit pe băieţi"

VIDEO | Reacţia lui Bergodi după ce Voluntari a ajuns la 9 meciuri fără victorie: "Mă bucur, vreau să îi felicit pe băieţi"

FC Voluntari

Comentarii

În prima etapă din returul campionatului regulat, FC Voluntari a terminat la egalitate, 0-0, cu Sepsi şi a ajuns la nouă meciuri fără victorie în Liga 1.

Cu toate acestea, de două etape Voluntari nu mai pierde şi Cristiano Bergodi este silit să vadă partea bună din această serie care pare fără sfârşit: "Mă bucur. Vreau să îi felicit băieţii. Am văzut atitudine, determinare în joc şi dorinţa de a face un rezultat bun. Suntem pe ultimul loc, dar aceste două remize în deplasare ne dau un pic de speranţă şi încredere, iar eu am fost întotdeauna încrezător în şansele de salvare de la retrogradare", a declarat tehnicianul italian după remiza de la Sfântu Gheorghe. 

În urma acestui rezulat, FC Voluntari este pe ultimul loc în Liga 1, cu doar şapte puncte. Echipa sa are însă un golaveraj îngrozitor, a marcat doar opt goluri în 14 meciuri, cel mai slab atac, dar are şi cea mai slabă apărare, 26 de goluri primite, la egalitate cu Academica Clinceni. 

Afla mai multe despre: fc voluntaribergodi 

viewscnt
Articole similare