Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Bergodi după victoria cu FC Botoşani: "Vreau să îi felicit pe băieţi". Ce spune despre derby-ul cu CFR Cluj

VIDEO | Reacţia lui Bergodi după victoria cu FC Botoşani: "Vreau să îi felicit pe băieţi". Ce spune despre derby-ul cu CFR Cluj
Comentarii

Cristiano Bergodi a vorbit la flash interviu despre victoria Craiovei, 2-1, împotriva celor de la FC Botoşani. Antrenorul italian s-a declarat mulţumit de jocul elevilor săi şi a comentat şi derby-ul cu CFR Cluj.

"A fost un meci reuşit din toate punctele de vedere. Din punct de vedere fizic a arătat mai bine echipa, mai mult ritm de joc. Echipa a jucat bine, în afară de ultimele minute în care am luat gol. Dar sunt mulţumit, vreau să îi felicit pe băieţi.

Încă sunt probleme, e normal, am venit de puţin timp. Dar mi-au plăcut băieţii, au jucat bine. Din punct de vedere al jocului, mi-a plăcut mai mult decât meciul cu Astra", a declarat italianul despre victoria de marţi seară. 

Pentru U Craiova urmează derby-ul cu CFR Cluj, programat duminică, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1, un meci care ar putea decide campioana.

"Pentru suporteri, pentru microbişti e un meci frumos. Întâlnim cea mai bună echipă probabil. Sunt doi ani de când Cluj e foarte bună şi nu e uşor, dar trebuie să avem încredere, curaj şi o să vedem ce putem face la CFR", a mai spus Bergodi. 

Afla mai multe despre: bergodiu craiova 

viewscnt
Articole similare