Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Bogdan Andone după egalul cu Hermannstadt. Ce a spus despre transferul lui Ioniţă

VIDEO | Reacţia lui Bogdan Andone după egalul cu Hermannstadt. Ce a spus despre transferul lui Ioniţă

Astra Giurgiu

Comentarii

Bogdan Andone, antrenorul celor de la Astra Giurgiu, a vorbit după rezultatul de egalitate cu FC Hermannstadt. În cazul în care Astra câştiga, se califica în play off cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat.

"Din păcate nu am reuşit să luăm cele trei puncte, dar vreau să îmi felicit echipa şi băieţii pentru atitudinea pe care au avut-o. Sunt convins că săptămâna viitoare vom aduna punctele sau punctul necesar pentru play-off. Ne-am creat situaţii mari, nu am reuşit să închidem jocul, să facem 3-1, din păcate. Am avut probleme, e normal, pentru că Sibiu e o echipă de talie, cu jucători extrem de puternici la fazele fixe. Vreau să îmi felicit echipa pentru atitudine, au dat dovadă de bărbăţie, s-au bătut, au jucat şi fotbal, ne-am creat situaţii extrem de mari, din păcate nu am reuşit să luăm decât un punct", a declarat tehnicianul la flash interviul de la finalul partidei. 

În meciul de la Sibiu, la Astra a revenit Alexandru Ioniţă, iar Bogdan Andone se bucură de transferul acestuia: "Este un plus pentru noi pe faza ofensivă, are calitate, are ştiinţa jocului, se leagă bine cu ceilalţi jucători din zona lui şi aşteptămk să îşi găsească ritmul de joc".

 

Afla mai multe despre: bogdan andoneastra 

viewscnt
Articole similare