Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Bogdan Mara când a fost întrebat dacă Dan Petrescu vrea să plece: ”Nu ştim să ne respectăm şi să ajutăm marii campioni”

VIDEO | Reacţia lui Bogdan Mara când a fost întrebat dacă Dan Petrescu vrea să plece: ”Nu ştim să ne respectăm şi să ajutăm marii campioni”

Superliga

Comentarii

Bogdan Mara n-a vrut să intre prea mult în detalii despre o eventuală plecare a lui Dan Petrescu, dar spune că astfel de antrenori merită mai mult respect. Gică Hagi a dezvăluit că Dan Petrescu ar putea pleca de la CFR, după ce a ratat prezenţa în grupele Champions League.

Gică Hagi a lăsat recent de înţeles că Dan Petrescu va pleca de la CFR Cluj, după ce a ratat calificarea în grupele Champions League. Campioana României va continua în grupele Europa League, însă ”Bursucul” şi-ar fi dorit să antreneze în cea mai tare competiţie dedicată cluburilor.

Întrebat despre afirmaţiile lui Gică Hagi, Bogdan Mara a fost destul de evaziv şi a cerut mai mult respect pentru antrenori precum Dan Petrescu:

”Noi, de multe ori, nu ştim să ne respectăm şi să ajutăm marii campioni pe care îi avem şi ne dăm seama că îi pierdem doar când nu mai sunt aici. Vedem bine că marile performanţe ale echipelor din România s-au realizat când pe bancă au fost antrenori de valoare. Gică, Dan Petrescu şi ceilalţi antrenori pe care îi avem trebuie să îi respectăm şi să îi susţinem puţin, să îi înţelegem şi pe ei şi să îi facem să rămână sau să revină în România, şi să realizeze astfel de performanţe, care sunt tot mai rare, de a te califica în grupele unei competiţii europene”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: bogdan mara 

viewscnt
Articole similare