Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Bogdan Vintilă după ce FCSB a eliminat U Cluj în Cupa României: "Nu am avut emoţii că putem pierde"

VIDEO | Reacţia lui Bogdan Vintilă după ce FCSB a eliminat U Cluj în Cupa României: "Nu am avut emoţii că putem pierde"

FCSB

Comentarii

Cu Bogdan Argeş Vintilă pe bancă, FCSB s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României în urma victoriei cu 1-0 împotriva celor de la U Cluj. Antrenorul "roş-albaştrilor" nu a simţit niciun fel de teamă că echipa sa nu va avansa în competiţie.

"Am avut şi noi emoţii, puteam să marcăm de mai multe ori. A fost un meci în care, din punctul meu de vedere, nu am avut emoţii că putem pierde. Noi am avut jucători mai maturi, mai cu capul pe umeri, aveam posibilitatea să revenim chiar dacă marcau", a declarat Vintilă la flash interviul de la finalul partidei. 

Aşadar, chiar dacă U Cluj a avut ocazii mari pe finalul partidei, iar Florin Tănase a ratat un penalty, tehnicianul vicecampionei a fost sigur pe abilităţile jucătorilor, fizice şi mentale, de a întoarce un eventual dezavantaj. 

Vintilă a apreciat toţi jucătorii, însă s-a bucurat mult pentru trei dintre ei: "Mă bucur că Nedelcu a revenit, Man la fel. Moruţan mi-a plăcut foarte mult. Toţi jucătorii şi-au adus aportul la această calificare. Bineînţeles, poate toată lumea se aştepta să avem un joc mai dezinvolt, dar ţinând cont că am fost pe drumuri şi am avut un teren greu, a fost o partidă reuşită". 

Afla mai multe despre: fcsbbogdan vintila 

viewscnt
Articole similare