Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Claudiu Niculescu după revenirea la Mioveni: "Nu mi-a plăcut cum a arătat echipa". Ce spune despre Dinamo

VIDEO | Reacţia lui Claudiu Niculescu după revenirea la Mioveni: "Nu mi-a plăcut cum a arătat echipa". Ce spune despre Dinamo

Liga 2

Comentarii

Claudiu Niculescu a revenit pe banca celor de la CS Mioveni, dar la primul meci argeşenii au terminat la egalitate, 0-0, cu Gloria Buzău.

"N-aş putea spune că e dezamăgire mare, pentru că, în ciuda faptului că oaspeţii au ratat câteva ocazii destul de mari în repriza secundă, e un punct câştigat, dacă pot spune aşa, care poate conta în economia clasamentului. Sunt doar de 3 zile aici şi nu mi-a plăcut cum a arătat echipa în teren, cel puţin în repriza secundă.

Avem foarte mult de muncă la CS Mioveni şi începînd cu etapa următoare, de la Metaloglobus, trebuie să începem să câştigăm meciuri şi să adunăm puncte, pentru că încă doi, trei paşi greşiţi şi putem ieşi din cursa pentru promovare. Cred că din păcate, da, UTA nu mai poate, nu ştiu, poate un cataclism mai poate face ca UTA să piardă primul loc", a spus Niculescu la flash interviul de la finalul meciului.

Tehnicianul a vorbit şi despre situaţia de la Dinamo, acolo unde a fost jucător şi antrenor: "Nu e bine pentru ei. Ideea e că au început foarte prost play-out-ul şi cred că obiectivul clubului e să câştige play-out-ul şi Cupa României. Sper să reuşească".

Afla mai multe despre: claudiu niculescucs mioveni 

viewscnt
Articole similare