Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Cosmin Matei după ce a înscris golul sezonului în Liga 1

VIDEO | Reacţia lui Cosmin Matei după ce a înscris golul sezonului în Liga 1

Farul Constanța

Comentarii

Cosmin Matei (28 de ani) a revenit în acest sezon în Liga 1 şi pare să fie un nou caz de jucător decăzut, resuscitat din punct de vedere fotbalistic de Gheorghe Hagi. Golul din meciul cu CFR Cluj este dovada că Matei este pe drumul cel bun.

"Am vrut să dau la poartă, mă bucur că mi-a ieşit şi sper să mai am parte de asemenea reuşite. Sper de acum încolo să încep să marchez şi să revin la o formă foarte bună", a spus fostul jucător de la FCSB şi Dinamo despre reuşita de duminică seară. 

Execuţia magistrală a lui Matei a venit în minutul 36 şi le-a turnat plumb în ghete jucătorilor de la CFR, chiar dacă ardeleni au reuşit să reducă din diferenţă, din penalty, în a doua repriză. 

"A fost un meci foarte greu, mă bucur că am reuşit să câştigăm. A fost o victorie muncită şi sper să avem continuitate în rezultate. Sunt o echipă bună, puternică. Probabil şi meciul pe care l-au avut la Celtic, oboseala şi-a spus cuvântul pentru ei. Mă bucur pentru echipa mea, mă bucur că am reuşit să câştigăm, sunt fericit", a mai spus Matei despre meciul cu CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: cosmin mateiviitorul 

viewscnt
Articole similare