Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Reacţia lui Cosmin Olăroiu după prima manşă din semifinalele campionatului Chinei: ”Totul se decide în al doilea meci!”

VIDEO Reacţia lui Cosmin Olăroiu după prima manşă din semifinalele campionatului Chinei: ”Totul se decide în al doilea meci!”
Comentarii

Cosmin Olăroiu s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei sale din primul meci cu Shanghai SIPG. El a mărturisit că eventuala participare în finală se va decide în manşa retur, programată luni.

Jiangsu Suning, echipă antrenată de Cosmin Olăroiu, a remizat, joi, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), cu Shanghai SIPG, în prima manşă a semifinalelor campionatului Chinei.

"Gazdele" au decshis scorul, în minutul 55, prin brazilianul Alex Teixeira. Egalarea a venit în minutul 81, dintr-un autogol al lui Zhang Cheng.

În minutul 69, Muzepper Mirahmetjan (Shanghai SIPG) a fost eliminat.

Returul va avea loc luni: ”A fost un meci foarte dificil în faţa unei echipe puternice. Am jucat bine, ne-am creat ocazii de gol, am şi marcat, dar din păcate la prima greşeală pe care am făcut-o am primit gol în superioritate numerică. Poate că ne-am relaxat puţin după acea eliminare,  iar asta ne-a costat. Avem de jucat manşa retur şi cred că totul se va decide în acest al doilea meci” a declarat Cosmin Olăroiu, după prima manşă cu Shangahi SIPG, una dintre forţele campionatului chinez de fotbal.

 

 

În cealaltă semifinală se întâlnesc Beijing Guan şi Guangzhou Evergrande. În partida considerată pe teren propriu pentru Beijing Guan (meciurile au loc la Suzhou), scorul a fost 0-0. Returul este programat tot luni.

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suning 

viewscnt
Articole similare