Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Cristiano Bergodi după o nouă înfrângere suferită de Voluntari: "Am făcut cel mai bun meci din acest sezon"

VIDEO | Reacţia lui Cristiano Bergodi după o nouă înfrângere suferită de Voluntari: "Am făcut cel mai bun meci din acest sezon"

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a pierdut sâmbătă seară pe terenul celor de la U Craiova, 1-2, chiar dacă a condus cu 1-0. Ilfovenii au ajuns în total la 14 înfrângeri şi sunt lanterna roşie a clasamentului, dar Cristiano Bergodi vede întotdeauna partea plină a paharului.

"Am fost naivi, nu ştiu cum să spun acest lucru,  pentru că am făcut probabil cel mai bun meci din acest an competiţional. Am jucat foarte, foarte bine. Am dominat şi în prima repriză, am avut două ocazii mari, luăm avantaj şi stricăm la sfârşit. Probabil nu avem în acest moment forţa mentală de a ţine un rezultat pozitiv. După jocul pe care l-am prestat, există speranţă. Vom regla nişte lucruri", a declarat Cristiano Bergodi la flash interviul de la finalul partidei. 

Chiar dacă FC Voluntari este la 11 puncte de următorul loc, ocupat de FC Hermannstadt, tehnicianul italian are încrede că echipa sa poate să îşi revină şi să se salveze de la retrogradare: "Clasamentul nu e mincinos, dar ultimele şase meciuri am jucat foarte, foarte bine. Nu suntem o echipă de ultimul loc".

Afla mai multe despre: bergodivoluntari 

viewscnt
Articole similare