Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Cristiano Bergodi după primul său succes la Voluntari: ”Am încredere în munca mea”

VIDEO | Reacţia lui Cristiano Bergodi după primul său succes la Voluntari: ”Am încredere în munca mea”

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa AFC Hermannstadt, în primul meci al etapei a XVIII-a a Ligii I. Ilfovenii au obţinut al doilea succes în campionat, după 18 etape, primul cu Cristiano Bergodi pe bancă. gazde a marcat cele două goluri, în minutele 52 şi 65.

La finalul partidei, antrenorul italian de la FC Voluntari a comentat la Telekom Sport primul său succes pe banca echipei ilfovene: ”Am trăit emoţii mari, a fost prima victorie pentru noi. Cred că am făcut un meci bun, am avut atitudine, dar mâine deja vom uita acest meci şi ne gândim la partida cu Craiova” a spus Bergodi.

Optimist, tehnicianul italian regretă ceea ce s-a întâmplat runda trecută la Cluj, dar îşi reafirmă încrederea în elevii săi: ”Am încredere în ceea ce facem, în munca mea, în munca jucătorilor mei. Cred eu că încet încet vom avea o altă atitudine şi lucrurile vor sta mai bine. Păcat de meciul de la Cluj, unde nu am jucat bine. Dar băieţii au fost receptivi şi am arătat acum o altă mentalitate. Am pierdut totuşi cu Viitorul şi Cluj, echipe de Top 3 în România. Încet încet trebuie să câştigăm cu echipele care sunt ceva mai aproape de noi în clasament” a mai spus Cristiano Bergodi la microfonul Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: cristiano bergodifc voluntari 

viewscnt
Articole similare