Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Dan Alexa după al 11-lea meci consecutiv fără victorie în campionat! "Nici în Liga a II-a n-am avut asemenea ocazii!"

VIDEO | Reacţia lui Dan Alexa după al 11-lea meci consecutiv fără victorie în campionat! "Nici în Liga a II-a n-am avut asemenea ocazii!"

Superliga

Comentarii

Dunărea Călăraşi a pierdut şi în deplasarea de la Iaşi, scor 0-1, şi a ajuns astfel la a patra înfrângere consecutivă în campionat şi la a 11-a partidă fără victorie în Liga 1.

Tehnicianul Dan Alexa recunoaşte că echipa e în criză, dar dă vina şi pe ghinior, după ce călărăşenii au ratat mai multe ocazii importante în meciul cu Poli Iaşi.

"E un moment greu. Suntem într-o criză de rezultate. Din păcate, paradoxal suntem spre deosebire de prima parte a campionatului, avem situaţii de poartă şi situaţii clare, azi am avut la 0-0 trei situaţii de unu la unu cu portarul, nu am ales procedeul corect şi nu am reuşit să fructificăm. Apoi, la 1-0 pentru Iaşi, bară Honciu şi în multe situaţii am dus mingea în careul advers. Ne lipseşte încrederea. E normal pentru că atunci când nu câştigi de foarte mult timp e normal să nu ai încredere.

Pentru noi campionatul începe în play-out, încercăm să obţinem maxim în fiecare joc. Ne vom întări în iarnă pentru că ne lipsesc jucătorii care fac diferenţa. Trăim foarte mult din organizare contraatac şi încercăm să fructificăm orice situaţie. Supărarea mea e că ocaziile de azi nu le-am avut în niciun meci. Cred că nici la Liga a II-a", a declarat Alexa la Telekom Sport.



Honciu: "Am primit gol şi n-am mai revenit!"
Mijlocaşul Georgian Honciu părea resemnat la finalul partidei.

"Ne-am pierdut din determinare puţin. Dar cred că azi am avut o altă faţă, am practicat un joc frumos, am avut multe ocazii în prima repriză, puteam marca uşor, dar nu am reuşit. Am primit gol şi n-am mai revenit.

Nu numai ofensiva (n.r. e de vină). Pentru că nu doar atacanţii sunt de vină că nu marcăm. Toată echipa. Ne-am pierdut din determinare, din organizare, trebuie să fim mai hoţi în faţa porţii dacă îmi permiteţi să spun aşa.

Problema e la noi. Atunci când intrăm în teren trebuie să fim mai atenţi şi să dăm mai mult în faţa porţii
", a declarat Honciu după meci.

Afla mai multe despre: dan alexareactiedunarea calarasi 

viewscnt
Articole similare