Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Dan Petrescu, după ce l-a înlocuit pe Fica în secunda 24: "Eu am fost penibil, asta e realitatea"

VIDEO | Reacţia lui Dan Petrescu, după ce l-a înlocuit pe Fica în secunda 24: "Eu am fost penibil, asta e realitatea"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a fost protagonistul unui moment rar întâlnit în fotbal. În secunda 24 a meciului dintre Gaz Metan şi CFR Cluj, antrenorul campioanei României l-a înlocuit pe debutantul Alin Fica şi l-a trimis în teren pe Adrian Păun.

"Mă fac să fiu penibil. Această regulă mă face pe mine să fiu penibil, că eu am fost penibil, să scot un jucător tânăr şi i-am luat moralul, dar asta e realitatea şi nu am ce să fac. Noi avem foarte mulţi jucători care stau în tribune, de valoare. Mi-e greu şi atunci am hotărât să-l bag pe Adiţă Păun imediat, să nu mai pierdem timpul, dar nu-mi place ce am făcut.

Normal că am vorbit cu jucătorul, dar degeaba am vorbit. El poate e fericit că a debutat, dar cum a debutat nu e bine pentru el şi nu e bine pentru fotbal. Costache nu poate să iasă, că e Under 21, că aş fi vrut să-l scot, pentru că nu a jucat prea bine pe final, dar din cauza regulii... Asta e, ce să facem?" , a spus Dan Petrescu.

Dan Petrescu, decizie surprinzătoare la CFR Cluj

Imediat după schimbarea făcută de Dan Petrescu, Mihai Stoica a profitat de moment şi a postat un mesaj ironic pe reţelele de socializare la adresa antrenorului campioanei României (DETALII AICI).

"El a rămas acelaşi. Eu niciodată nu i-am răspuns, cu foşti colegi şi foşti prieteni prefer să tac. Am câştigat împreună, dacă ăsta este stilul lor, Dumnezeu îi vede şi la final se vor bucura doar unii. Să meargă pe drumul ăsta.

Dacă Hagi nu vrea regula asta şi el produce juniori, am zis tot. Dacă jucătorul e bun, joacă, nu contează câţi ani are. Dar nu mai zic, că nu am ce să schimb eu. S-a promis că în play-off o să avem VAR, eu nu l-am văzut.

Acest lucru cu doi jucători U21 este împotriva legii. Nu ai voie, e dreptul la muncă. Cum să spui tu cine să joace şi cum să joace. Ok, poţi să pui cu străini, aia poţi să o faci, dar cu ce vârstă să aibă jucătorul care să joace... Noi pregătim în continuare naţionala U21, hai să pregătim şi echipa mare, că echipa mare are nevoie de rezultate" , a continuat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare