Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Daniel Pancu după ce Rapid a fost eliminată din Cupa României: "Nu a fost nicio diferenţă între cele două echipe"

VIDEO | Reacţia lui Daniel Pancu după ce Rapid a fost eliminată din Cupa României: "Nu a fost nicio diferenţă între cele două echipe"

Rapid

Comentarii

Rapid a pierdut la Buzău, 0-1, cu Poli Iaşi şi a părăsit Cupa României în "16"-imile competiţiei. Daniel Pancu, antrenorul giuleştenilor, este de părere că nu a fost nicio diferenţă atât timp cât s-a jucat 11 la 11.

"Am jucat pe un teren neutru. Valorile se egalizau dacă jucam pe teren propriu. Până la faza penalty-ului nu a fost nicio diferenţă, nu s-a văzut cine a fost echipa de primă ligă. Un meci foarte echilibrat, mă repet, nicio diferenţă între cele două echipe", a declarat Pancu la flash interviul de după meci. 

Pancu a început meciul cu mai mulţi jucători care nu au fost folosiţi prea mult în Liga a 2-a, dar tehnicianul susţine că a tratat cât se poate de serios competiţia: "Vorbesc foarte serios, nu există titulari, nu există rezerve, toţi jucătorii trebuie să demonstreze că merită să joace la Rapid. Nu am jucat cu echipa a doua sau cu rezervele. Din păcate l-am pierdut pe Drăghiceanu, pe Bonnin cu cartonaş roşu, pe Labeau în prima repriză, voi avea mari probleme pentru meciul de duminică".

În următoarea echipă din Liga a 2-a, Rapid va juca duminică, de la ora 12:00, pe terenul celor de la Metaloglobus. Meciul va fi transmis în direct, la Telekom Sport 1. 

În partida din cupă, Pancu a folosit trei fundaşi şi se declară un fan al acestui sistem: "Cred că ne-am descurcat bine şi pe viitor e posibil să îl mai folosesc. Îmi place foarte mult".

Afla mai multe despre: rapiddaniel pancu 

viewscnt
Articole similare