Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Daniel Pancu după victoria cu CS Mioveni. A vorbit din nou despre demitere

VIDEO | Reacţia lui Daniel Pancu după victoria cu CS Mioveni. A vorbit din nou despre demitere

Rapid

Comentarii

Rapid a învins cu 5-1 pe CS Mioveni, în deplasare, dar de numele lui Daniel Pancu încă este legat cuvântul "demitere". Tehnicianul Rapidului a vorbit despre toate acestea la microfonul Telekom Sport.

"Multe dintre lucrurile pe care le-am cerut jucătorilor mei s-au întâmplat astăzi. Noi avem mari probleme cu echipele mai mici, cu echipele care se apără supraaglomerat. Dar nu pentru că nu am avea calitatea necesară să îi desfacem sau jucători care să facă diferenţa. Mai mult din cauza gazonului din Regie", a declarat Daniel Pancu după meci. 

Pancu a vorbit şi despre presupusa bătaie cu impresarul Florin Manea: "Nu a vorba de nicio bătaie niciodată, de niciun pumn încasat. M-am simţit violat, pur şi simplu, citind o asemenea minciună despre mine. Sunt absolut sigur că e ceva dirijat, dar vom găsi calea legală şi sper să aflăm adevărul".

"Din partea conducerii nu am simţit acest lucru. Sunt oameni tineri, oameni care au o viziune asupra fotbalului diferită de ce se întâmpla în trecut. Pentru suporteri, nu ştiu dacă cu alt antrenor promovau. Că sunt dezamăgit de mulţi dintre rapidişti nu mai e nicio noutate. Pentru că, chiar dacă aş fi prost sau bun ca antrenor, ei ar trebui să ştie că, acolo pe bancă, e unul care suferă foarte mult pentru ei, suferă pentru acest club şi care are nevoie de linişte pentru a se concentra şi a demonstra la finalul campionatului dacă a fost bun sau slab", a mai spus Pancu, despre subiectul demiterii. 

Afla mai multe despre: daniel pancurapid 

viewscnt
Articole similare