Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Denis Alibec când a fost întrebat dacă Astra ”s-a predat cu FCSB”: ”Ce treabă au banii cu fotbalul?”

VIDEO | Reacţia lui Denis Alibec când a fost întrebat dacă Astra ”s-a predat cu FCSB”: ”Ce treabă au banii cu fotbalul?”

Superliga

Comentarii

FCSB s-a impus cu 2-0 pe terenul Astrei după un meci foarte slab făcut de giurgiuveni, la capătul cărui Cristi Balaj a declarat că ”i s-a părut o partidă dubioasă”. Denis Alibec spune că echipa sa nu merita mai mult de atât.

Jucătorii Astrei au evoluat sub aşteptări cu FCSB, într-o partidă în care Alibec a fost rezervă, fiind introdus în minutul 72. Fostul internaţional român recunoaşte că echipa a jucat slab şi spune că n-ar fi meritat nici măcar un egal. Alibec a vorbit şi despre motivul pentru care n-a fost titular:

”(Aţi fi meritat mai mult?) Sincer, nu. După părerea mea, nu. Am făcut un meci foarte prost, i-am lăsat să joace şi să îşi pună în evidenţă calităţile şi am pierdut pe merit. (Motivele pentru care aţi făcut acest meci prost?) Nu ştiu. Nu pot să îmi dau seama. Am pregătit meciul foarte bine, jucătorii erau încrezători înainte de meci, dar pur şi simplu am luat golul acela prostesc şi ne-a costat asta.

(Tu cum te simţi?) Sunt OK. Fizic, mai am un pic de recuperat şi cred că voi fi 100% etapa viitoare. Dacă puteam jucam de la început, dar aşa a fost să fie, să mă accidentez atunci când îmi mergea mai bine, dar trebuie să îmi revin şi să îmi continui forma.(Dacă nu te accidentai erai printre tricolori?) Cred că da. Dar aşa a fost să fie. Nu am ce să fac. Poate la următoarea convocare va fi acolo”,
a declarat Denis Alibec.

Atacantul de 28 de ani a fost întrebat şi despre faptul că felul în care a jucat Astra a ridicat suspiciuni, mai ales că Gigi Becali a declarat la mijlocul săptămânii că Ioan Niculae are o datorie financiară la el. Alibec a fost tranşant: ”Ce treabă au banii cu fotbalul? Nu cred că un jucător din vestiar... Dacă ar veni preşedintele să ne spună de blat, nu ar intra nimeni în teren. Astea sunt speculaţii şi vorbe ale unor oameni care nu ştiu fotbal”.

Afla mai multe despre: alibecfcsb 

viewscnt
Articole similare