Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Reacţia lui Dennis ”Flash” Man după reuşita magnifică din meciul cu U Craiova: ”Aşa am gândit pe moment!”

VIDEO Reacţia lui Dennis ”Flash” Man după reuşita magnifică din meciul cu U Craiova: ”Aşa am gândit pe moment!”

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I. A fost ultima partidă din 2019 din primul eşalon.

Golurile au fost marcate de Man ’41 şi Coman ’45, iar Tănase a ratat un penalti, tot în prima repriză. În minutul 45+3, Tănase a ratat un penalti acordat pentru o intervenţie a lui Popescu la Coman.

La finalul jocului, Dennis Man a explicat: ”O victorie muncită. O primă repriză foarte bună făcută de noi. În a doua repriză ne-am relaxat puţin, dar per total un meci foarte bun făcut de echipă şi ne bucurăm că am reuşit să terminăm anul cu o victorie”

Perla lui Gigi Becali a marcat un euro gol: ”Aşa mi-a venit pe moment. Mă bucur că am reuşit să marchez, mă bucur că am reuşit să îmi ajut echipa, dar importante sunt cele trei puncte şi mai puţin ce am făcut eu” a mărturisit Man, despre reuşita sa de excepţie.

FCSB se gândeşte la titlu. Implicit şi Dennis Man: ”Am luat fiecare meci în parte, am încercat să dăm totul la fiecare meci. Am trecut printr-o perioadă rea la începutul campionatului, ne-am revenit pe parcurs şi ne bucurăm în cele din urmă că reuşim să legăm victoriile” a încheiat starul FCSB-ului.  

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare