Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Dorinel Munteanu după victoria obţinută împotriva Rapidului, în Regie

VIDEO | Reacţia lui Dorinel Munteanu după victoria obţinută împotriva Rapidului, în Regie

Liga 2

Comentarii

CSM Reşiţa a reuşit surpriza şi a bătut pe Rapid în Regie, 1-0, după ce giuleştenii au dominat copios prima repriză. Laurenţiu Buş, fostul fotbalist la Astrei şi al Botoşaniului, a dat lovitura, iar Dorinel Munteanu a fost extrem de fericit la finalul partidei. "Neamţul" a spus că succesul îi oblig pe elevii săi să câştige şi următorul meci, cu Concordia Chiajna.

Deşi Rapidul a dominat categoric prima repriză, elevii lui Pancu nu au reuşit să înscrie şi, în partea secundă, Laurenţiu Buş a dat lovitura pentru CSM Reşiţa. Dorinel Munteanu a reacţionat la finalul partidei din Regie: "Nu a fost uşor, fiindcă Rapid este o echipă puternică, o echipă care vrea să promoveze, dar astăzi în afară că echipa din a doua repriză mi-a plăcut cum a arătat, am avut un portar într-o zi de graţie.Suntem obligaţi ca după această victorie să câştigăm jocul cu Chiajna. Am avut în prima repriză şansă dar în a doua repriză am jucat exact cum am discutat la pauză", a spus Dorinel Munteanu, la Telekom Sport.

Cobrea: "Ne-am adunat să salvăm echipa!"

Eroul meciului pentru CSM Reşiţa, pe lângă Buş, marcatorul golului, a fost Alberto Cobrea. Fostul portar de Liga 1 a avut intervenţii senzaţionale şi a parat chiar şi un penalty, în finalul partidei, la o execuţie a lui Vali Alexandru. "La ce îşi doreşte Rapidul, surprinzătoare, la ce ne dorim şi noi, nu e surprinzătoare pentru că noi ne dorim să evităm retrogradarea, de asta am venit aici marea majoritate a jucătorilor. Ne-am adunat să salvăm echipa asta pentru că are tradiţie, are istorie şi ne-am mândri cu realizarea asta. Mă bucur că am reintrat în circuit, aş putea spune aşa, am stat foarte mult timp pe margine şi asta mă interesează cel mai mult, să joc, să îmi demonstrez calităţile", a spus Alberto Cobrea.



Rapid - CSM Reşiţa s-a terminat 0-1, în Regie, în etapa a 23-a din Liga 2.

Afla mai multe despre: dorinel munteanurapid csm resitaalberto cobrea 

viewscnt
Articole similare