Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Emil Săndoi după Chindia - Hermannstadt 0-1: "Nu mai avem timp la dispoziţie!"

VIDEO | Reacţia lui Emil Săndoi după Chindia - Hermannstadt 0-1: "Nu mai avem timp la dispoziţie!"
Comentarii

Emil Săndoi (52 de ani), antrenorul Chindiei, a vorbit la finalul partidei pierdute cu Hermannstadt, 0-1, şi a fost foarte supărat. Săndoi spune că echipa pe care tocmai a preluat-o nu mai are prea mult timp la dispoziţie pentru a se salva de la retrogradare.

Chindia Târgovişte - FC Hermannstadt s-a terminat 1-0 pentru echipa lui Ruben Albes, spaniolul care a ajuns la a doua victorie consecutivă în Liga 1.

"Din punctul ăsta de vedere nu pot spune că nu a mers planul. Doar rezultatul nu a fost bun Ei nu ne-au fost cu nimic superiori. Nu au avut nicio ocazie clară de gol. Mă îngrijorează că nu am mai avut timp la dispoziţie. Eu nu vreau să analizez ce a fost înainte, am venit aici pe ultima sută de metri, timpul nu e aliatul nostru, dar din punct defensiv am stat mai bine. Nici eu nu ştiu de ce a fost anulat acel gol, dar acolo s-a făcut diferenţa. Ocaziile au fost de partea noastră. Faptul e consuemat. Mă ajută cu ceva? Rezultatul rămâne. Eu am încredere în jucătorii mei, iar de fiecare dată trebuie să-i încurajez. Sunt prea supărat ca să fac nişte afirmaţii de care să-mi pară rău după", a spus Emil Săndoi, la Telekom Sport.

După această înfrângere, Chindia a rămas pe ultimul loc în clasamentul din Liga 1, cu 17 puncte şi trei înfrângeri la rând, în timp ce FC Hermannstadt se află pe locul de baraj, 12, cu 21 de puncte.

Afla mai multe despre: emil sandoichindia targoviste 

viewscnt
Articole similare