Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Eric după victoria cu FCSB: "M-am simţit ca în Brazilia, pe vremuri". Ce spune despre kilogramele în plus

VIDEO | Reacţia lui Eric după victoria cu FCSB: "M-am simţit ca în Brazilia, pe vremuri". Ce spune despre kilogramele în plus

FC Voluntari

Comentarii

Eric de Oliveira a vorbit la flash interviu după victoria Voluntariului împotriva celor de la FCSB, scor 2-1. Brazilianul a abordat şi problema kilogramelor în plus.

Eric, cel care a ieşit "omul meciului", nu crede că gazonul slab a avantajat Voluntari: "Dacă gazonul era bun, era bine pentru noi, pentru ei. Cum a fost slab pentru ei, a fost şi pentru noi. M-am simţit ca în Brazilia, pe vremuri, când terenurile erau aşa".

Brazilianul a vorbit şi despre problema kilogramelor în plus şi despre un pariu pe care l-ar fi făcut cu Ioan Andone: "De la mine are nea Andone nişte pariuri, cum a avut nea Gică...asta e. În continuare, dacă pot să-mi ajut echipa, să plătească în continuare că am avut 3 puncte şi să plătească pentru aceste 3 puncte".

"Au contat foarte mult cele 3 puncte, cred că asta e cel mai important, că am obţinut această victorie frumoasă. Noi ne-am propus de la începutul jocului, că jucăm  acasă, că trebuie să câştigăm, nu să jucăm la egal sau ceva şi din fericire, am reuşit", a mai spus Eric. 

Afla mai multe despre: eric 

viewscnt
Articole similare