Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Florentin Pera după Vâlcea - ŢSKA Moscova 24-34: "Ce mă deranjează nu e că am pierdut..."

VIDEO | Reacţia lui Florentin Pera după Vâlcea - ŢSKA Moscova 24-34: "Ce mă deranjează nu e că am pierdut..."

Handbal

Comentarii

SCM Rm. Vâlcea a pierdut la scor meciul cu ŢSKA Moscova, jucat pe teren propriu, în Liga Campionilor la handbal. Partida s-a terminat 34-24 pentru rusoaice.

La finalul partidei, Florentin Pera, antrenorul celor de la Râmnicu Vâlcea, a reacţionat şi a vorbit despre cele întâmplate în partida jucată de elevele sale, care n-au putut lega cea de-a treia victorie la rând în grupele Ligii Campionilor. SCM Rm. Vâlcea a condus o singură dată în partida de pe teren propriu.

"Din păcate n-am reuşit să arătăm acelaşi joc ca cel anterior, am comis multe greşeli, am discutat şi înainte de meci acest lucru. Împotriva unei echipe atât de mari dacă comiţi greşeli, n-ai nicio şansă, lucru care ni s-a întâmplat nouă azi.  Am avut în total 17 greşeli tehnice Atunci când ai 17 greşeli tehnice personale, nu poţi să emiţi pretenţii, e mult prea mult.  

Parcă ne-a fost frică de acest adversar, parcă ne e frică de adversarii mari, jucăm teamă, greşim mult şi e f greu să revii în joc împotriva unui adversar atât de valoros. Am încercat să salvăm prima repriză în repriza a doua, cred că am arătat mai bine în repriza a doua, ne-am luptat mai mult în faza de apărare, ne-am ajutat mai mult. Lucru care nu s-a întâmplat şi în prima repriză, când am lăsat spaţii mari, relaţia unu la unu. E o înfrângere, dar nu e un capăt de ţară având în vedere că ne-am câştigat cele importante meciuri ale noastre cu principalii adversari.  



Singurul lucru care mă deranjează nu e că am pierdut azi, ci numărul mare de greşeli nepermis la acest nivel. În momentul de faţă avem un singur transfer realizat, sunt discuţii avansate, sperăm să menţinem marea majoritate a jucătoarelor pe care le avem în momentul de faţă pentru că foarte multe jucătoare termină contractul cu Vâlcea. Este o problemă, sper să o rezolvăm curând pentru a avea linişte şi să ne pregătim pentru următoarele jocuri"
, a spus Florentin Pera, la flash-interviul de după meci.

SCM Rm. Vâlcea a fost condusă şi la 14 goluri, iar ŢSKA a câştigat până la urmă cu 34 la 24. Vâlcea mai are de jucat trei meciuri în Liga Campionilor. Acum este pe locul 6 în grupă, ultimul care asigură calificarea în play-off-ul competiţiei.

Afla mai multe despre: scm ramnicu valceaflorentin perahandbalreactie 

viewscnt
Articole similare