Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Florin Costea după nebunia de la CS U Craiova - FC U Craiova: ”N-a fost niciun meci special!” Gazdele i-au interzis familia pe stadion

VIDEO | Reacţia lui Florin Costea după nebunia de la CS U Craiova - FC U Craiova: ”N-a fost niciun meci special!” Gazdele i-au interzis familia pe stadion

Fotbal intern

Comentarii

Florin Costea a marcat golul egalizator pentru FC U Craiova, în derby-ul cu CS U Craiova II, scor 1-1. Atacantul de 33 de ani este însă dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat la această partidă.

Meci foarte aprins în Liga a 3-a, unde CS U Craiova II şi FC U Craiova au avut prima confruntare directă. Cele două cluburi susţine fiecare că este continuatorul Craiovei Maxim, iar de aici pornesc orgolii greu de măsurat. Mai întâi, cei de la CS U Craiova s-au asigurat că la meci nu intră foarte mulţi suporteri ai lui FC U, astfel că au redus numărul de bilete. Fanii echipei lui Mititelu au fost enervaţi de această decizie şi s-au luat la bătaie cu jandarmii.

Cu toate acestea, Florin Costea - cel care a revenit la FC U Craiova - susţine că n-a fost un meci special şi nu înţelege motivul pentru care există atât de mult încrâncenare. Atacantul în vârstă de 33 de ani susţine că cei de la CS U nu i-au lăsat nici măcar pe membrii familiei sale să intre pe stadion:

”(n.r. că a marcat din nou pentru Craiova) Da, e frumos, vă daţi seama, am venit aici să joc în primul rând pentru echipa mea, pentru culori, nu am venit să joc financiar. Mă bucur şi chiar dacă este la un nivel mai mic, un gol pentru Craiova este foarte important pentru mine.

Nu, nu a fost niciun meci special, de ce să fie un meci...? Nu ştiu de ce atâta agitaţie în tribună şi de ce aceşti organizatori de la această echipă nu au lăsat oamenii să vină. Cel puţin din partea mea: mama, tata, familia mea, soţia cu copilul nu au avut voie să intre la meci, nu ştiu de ce. E un meci de fotbal şi îşi doreau şi ei să mă vadă, dar asta este problema în România.

Îmi pare rău că am venit aici unde am zis că am scris istorie, o mică istorie a Craiovei, am înscris atâtea goluri şi să vină să mă înjure o galerie care acum poate 7-8 ani mă aplauda şi îmi striga numele. Asta este România şi nu avem ce face”, a declarat Florin Costea.

Afla mai multe despre: florin costeafc u craiovacs u craiova 

viewscnt
Articole similare