Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Florin Prunea după ce jucătorii lui Dinamo au recunoscut că sunt neplătiţi: "Vine perioada de licenţiere şi nu o să fie simplu"

VIDEO | Reacţia lui Florin Prunea după ce jucătorii lui Dinamo au recunoscut că sunt neplătiţi: "Vine perioada de licenţiere şi nu o să fie simplu"

Dinamo București

Comentarii

Jucătorii lui Dinamo au recunoscut înaintea meciului cu FC Viitorul să au restanţe financiare, iar Florin Prunea a detaliat delicatul subiect.

Manager-ul general de la Dinamo a vorbit despre faptul că jucătorii dinamovişti au o lună şi jumătate întârzieri salariale. Prunea le ţine partea jucătorilor şi consideră că trebuie să îşi primească drepturile: "Sunt drepturile lor financiare, sper ca în cel mai scurt timp ele să se rezolve, pentru că aşa este normal. Nu s-au plătit, dar avem o înţelegere cu băieţii şi eu sper ca ea să fie respectată"

Totodată, Prunea a dat de înţeles că Ionuţ Negoiţă trebuie să le vireze salariile jucătorilor, căci urmează perioada de licenţiere: "Jucătorii de la Dinamo au contracte curate şi ştiţi foarte bine că nimeni nu se joacă cu neplata jucătorilor. VIne perioada de licenţiere şi nu o să fie simplu".

Negoiţă nu îi mai plăteşte pe jucători şi vrea să îi vândă

Ionuţ Negoiţă (45 de ani) încă nu a reuşit să vândă Dinamo şi până atunci performanţa sportivă a trecut pe locul doi. Finanţatorul "câinilor" a instaurat o politică de austeritate şi este pregătit să renunţe la jucători.

Deian Sorescu (22 de ani), unul dintre cei mai buni jucători de la Dinamo în acest sezon, a dezvăluit că există probleme financiare la club: "Avem un salariu de luat şi prime unii, unii un salariu jumătate", a declarat tânărul fotbalist. Tot el susţine că oficialii le-au promis că banii vor intra în zilele următoare. 

Afla mai multe despre: florin pruneadinamo 

viewscnt
Articole similare