Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Reacţia lui Gabriel Tamaş după remiza de la Mediaş: ”Trebuie să luăm puncte, nu punct. Puncte!” Ce a spus Droppa

VIDEO Reacţia lui Gabriel Tamaş după remiza de la Mediaş: ”Trebuie să luăm puncte, nu punct. Puncte!” Ce a spus Droppa

FC Voluntari

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FC Voluntari, într-un meci din prima etapă a play-out-ului Ligii I.

Morar a marcat pentru formaţia medieşeană, în timp ce Lukas Droppa a punctat pentru ilfoveni. După meci, Gabriel Tamaş, fundaşul formaţiei FC Voluntari a declarat:

”Ne bucurăm că nu am pierdut. Au avut şi ei ocazii să facă 2-1, prima repriză, spun eu, nu prea s-au apropiat de poartă în afară de acea ocazie de la gol.... A doua repriză a fost care pe care. Au avut şi ei, am avut şi noi... dar este bine că nu am pierdut, am luat un punct. Trebuie să acumulăm cât mai multe până la sfârşitul playoutului, ca să nu avem emoţii. Am arătat... în nouă meciuri, două înfrângeri, şapte fără înfrângere... este bine. Dar trebuie să luăm puncte, nu punct. Puncte!” a spus Tamaş, după meci.

Lukas Droppa a marcat împotriva fostei sale echipei: ”Nu sunt aici ca să marchez goluri, joc mereu pentru echipă, încerc să ajut Voluntari să rămână în Liga 1 . Sunt fericit că am înscris meciul trecut şi azi. E bine pentru mine şi pentru echipă, dar asta nu e rolul meu, încerc să ajut şi să dau totul pentru echipă. Puteam să câştigăm azi, dar trebuie să- respectăm pe cei de la Gaz metan, am jucat acolo şi îi ştiu pe băieţi” a spus el, la finalul partidei.

Afla mai multe despre: gabriel tamaş 

viewscnt
Articole similare