Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Gheorghe Hagi, după ce Ianis a prins doar 7 minute în meciul cu Liverpool: "Sunt mândru de el"

VIDEO | Reacţia lui Gheorghe Hagi, după ce Ianis a prins doar 7 minute în meciul cu Liverpool: "Sunt mândru de el"
Comentarii

Gheorghe Hagi a avut parte de câteva zile libere şi a plecat în Belgia, alături de soţia sa, pentru a-l vedea la treabă pe Ianis Hagi în meciul cu Liverpool.

Ianis Hagi a prins doar şapte minute în meciul cu Liverpool, încheiat cu victoria echipei lui Jurgen Klopp, scor 4-1, însă "Regele" n-a fost dezamăgit de decizia antrenorului. Gheorghe Hagi e sigur că fiul său va avea şansa de a demonstra ce poate în meciurile următoare.

"Eu m-am dus şi pentru că era ziua lui, a împlinit 21 de ani şi am vrut să fim împreună cu soţia. Bine că a jucat şi acele minute. A fost un meci important, a vorbit cu antrenorul şi au făcut ei tactica, ştia când o să joace şi cât să joace.

Mă bucur tare că e apreciat de un antrenor şi joacă la o echipă aşa de mare, am văzut că au scris englezii de el, e respectat şi va veni timpul să joace, că are multe meciuri de jucat. El este bucuros, sunt fericit, sunt mândru de el, dar încă nu sunt împlinit. Mai aşteptăm că e pe drum şi trebuie să se dezvolte în continuare, că are multe de făcut.

N-a primit niciun cadou, doar am stat împreună, maică-sa se ocupă cu cadourile, a rămas acolo cu el şi eu m-am întors la treabă. Noi ne sfătuim, vorbim tot timpul ca prieten, ca părinte, ca antrenor. Suntem ca doi prieteni" , a declarat Gheorghe Hagi.

Afla mai multe despre: hagigenk 

viewscnt
Articole similare