Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Gică Hagi după ce numărul 10 de la naţională a mers la două rezerve: ”Aveţi un pic de respect pentru acest tricou!”

VIDEO | Reacţia lui Gică Hagi după ce numărul 10 de la naţională a mers la două rezerve: ”Aveţi un pic de respect pentru acest tricou!”

Echipa națională

Comentarii

La conferinţa de presă dinaintea meciului cu Gaz Metan Mediaş, Gică Hagi a lansat un atac furibund la adresa echipei naţionale, cu referire la numărul 10.

Manager-ul de la Viitorul este nemulţumit din cauza faptului că numărul 10 este purtat de jucători care nu intră în primul "11" al lui Cosmin Contra: "Am văzut la convocarea lotului naţional că s-a schimbat tricoul de la un meci la altul. Şi asta nu se poate, mai mult respect faţă de tricoul acela. În aceeaşi convocare s-a schimbat tricoul de două ori. Nu se poate. Şi vă rog frumos, doar atât vă cer, mai mult respect faţă de acel tricou. Numărul 10 să fie purtat cu mândrie. Aşa ce facem? Dacă ajungem să îl tăvălim aşa cum a fost tăvălit numărul 10 şi cum a ajuns să fie tăvălit în România, scuzaţi, unde vreţi să ajungem?"

Pentru Hagi este de neconceput cum numărul 10 a fost dat de la un fotbalist la altul între cele două meciuri şi cum niciunul nu a intrat de la început pe teren: "Păi cum dăm tricoul? Azi mă scol, îl iau eu, mâine te scoli, îl ia celălalt. păi ce facem? Rog mai mult respect faţă de numărul 10, pentru că el are un rol important, pentru că are personalitate, pentru că acest număr l-au purtat cei mai mari fotbalişti din România din toate timpurile. Dobrin, Balaci, Dumitru toţi care l-au purtat. Eu aşa ştiu, că numărul 10 e titular. Cine îl doreşte, trebuie să ştie ce număr ia, că ăla face diferenţa", a mai declarat Hagi. 

La primul meci, cel cu Spania, Alexandru Maxim a purtat numărul 10 şi a fost introdus în teren abia în minutul 72. La meciul cu Malta, de la Ploieşti, "10"-le a ajuns pe tricoul lui Gicu Grozav, dar la fel ca în cazul lui Maxim, el a fost introdus de Contra tot în minutul 72. 

Totodată, Hagi a relansat posibilitatea de a antrenat, în viitorul, echipa naţională: "Când o să răspund eu, cu siguranţă că îl va purta cel care decide şi trebuie să decidă meciurile."

Afla mai multe despre: hagiechipa nationala 

viewscnt
Articole similare