Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Gică Hagi după ce Viera a fost aproape să-i rupă piciorul lui Ianis

VIDEO | Reacţia lui Gică Hagi după ce Viera a fost aproape să-i rupă piciorul lui Ianis

Superliga

Comentarii

Gică Hagi a reacţionat cu mult calm după ce Ousmane Viera a fost aproape să-i rupă genunchiul lui Ianis. Antrenorul şi patronul Viitorului spune că a fost singura decizie greşită pe care a luat-o arbitrul Marcel Bârsan, cel care n-a dat nici măcar fault la acea fază.

Gică Hagi a vorbit cu mult calm despre faza în care Ianis ar fi putut să se aleagă cu o accidentare foarte gravă, când Viera a intrat cu crampoanele pe genunchiul său. Antrenorul Viitorului susţine că Viera ”este băiat bun, dar merita roşu”.

”În prima repiza ne-am adapat bine la starea terenului, un adversar bun care aglomera centrul terenului, am avut ocazii. Ianis a jucat noua fals şi a jucat foarte bine. A doua repriză au fost mai proaspeţi, noi am acuzat temperatura total schimbată, suntem multumiţi cu egalul, au ratat penalty, dar înainte a fost acea fază. Păcat că Viera este un băiat bun, dar intenţia pe care a avut-o el e de condamnat, a avut intenţia să îi rupă piciorul lui Ianis, merita roşu direct

A făcut un meci bun (n.r. Marcel Bârsan). Doar situaţia asta, care putea să se termine cu un lucru foarte grav pentru Ianis. Din fericire, e bine pentru el. E doar o placă (n.r. plagă), e bine.

Am avut două reprize diferite, mai există momemte în viaţa unei echipe, înveţi, experienţă avem, anumite lucruri pe care trebuie să le schimbăm. Am recurs la Ianis în poziţia aceia pentru că nu avem... Aşteptăm să vină şi forma lui Junior (n.r. Rivaldinho), Drăguş, avem nevoie de atacant. Trebuie să se adapteze şi Junior, mai este şi Eric, care trebuie să apară, o să apara la meciul de Cupă şi depinde de el, că e pe drumul bun”, a declarat Gică Hagi pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gica hagi 

viewscnt
Articole similare