Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Gică Hagi după dubla magnifică reuşită de Ianis Hagi! Camerele TV s-au dus direct pe "Rege" la ambele goluri

VIDEO | Reacţia lui Gică Hagi după dubla magnifică reuşită de Ianis Hagi! Camerele TV s-au dus direct pe "Rege" la ambele goluri

UEFA Europa League

Comentarii

Ianis Hagi (21 de ani) a marcat pentru Glasgow Rangers în meciul din Europa League cu SC Braga, pe Ibrox Park, chiar sub privirile tatălui său, Gică Hagi. "Regele" a sărit în sus de bucurie la reuşitele fiului său, momente surprinse de camerele de transmisie ale partidei din Scoţia.

Hagi junior a făcut un meci foarte bun pentru Rangers în partida cu portughezii de la Braga. În minutul 67, după mai multe pase excelente pentru coechipierii săi care se puteau transforma în gol, Ianis a marcat. Hagi jr. a primit o pasă bună în partea dreaptă, a intrat în centru şi şi-a făcut mingea pentru şut cu stângul, apoi a tras năpraznic. Mingea a zguduit bara şi apoi a intrat în plasa porţii.

Imediat după golul lui Ianis, camerele TV s-au mutat pe Gică Hagi (55 de ani), care s-a dus în Scoţia să vadă prestaţia fiului său. Reuşita l-a făcut pe "Rege" să sară în sus de bucurie.

Apoi, în minutul 82, Ianis Hagi a dat gol dintr-o lovitură liberă deviată de zidul portughezilor de la Braga. Din nou, la câteva secunde după gol, camerele TV l-au căutat pe Gică Hagi pentru reacţia sa.

Ianis Hagi, trei goluri pentru Glasgow Rangers

Mijlocaşul român, împrumutat de Rangers de la Genk, a ajuns la trei goluri pentru formaţia scoţiană. Hagi junior a marcat chiar la debutul său pentru echipa de pe Ibrox Park şi, de atunci, şi-a trecut în cont şi o pasă de gol. Este al şaselea meci în care Steven Gerrard îl foloşeşte pe Ianis Hagi de la venirea sa în Scoţia.

Afla mai multe despre: ianis hagigolgica hagireactie 

viewscnt
Articole similare