Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Gigi Mulţescu după victoria cu Hermannstadt: "Misiune foarte grea!" Ce a spus despre Denis Alibec

VIDEO | Reacţia lui Gigi Mulţescu după victoria cu Hermannstadt: "Misiune foarte grea!" Ce a spus despre Denis Alibec

Astra Giurgiu

Comentarii

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Gigi Mulţescu, a mărturisit că partida cu FC Hermannstadt a fost una foarte grea, deşi formaţia sa a câştigat jocul cu 2-0. El s-a referit şi la situaţia lui Denis Alibec.

"Misiune foarte grea! Misiune grea cu lupte, cu suferinţă, cu ratări, cu stres. La pauză, mâ gândeam că ocaziile se răzbună, dar nu am rezistat să nu fac o mişcare ofensivă, pentru că aveam nevoie să câştigăm jocul", a declarat Gigi Mulţescu, la Telekom Sport.

Cât despre Denis Alibec, Mulţescu a spus: "Noi ne pregătim, avem o relaţie bună, el îşi vede de treabă, se pregăteşte, vrea să joace, vrea să crească. Trece şi printr-o perioadă mai grea. Psihologic, a venit cu un volum de muncă extraordinar. Primele trei meciuri jucate foarte bine şi a suferit o accidentare când îi era lumea mai dragă. L-a dat puţin înapoi şi acum trebuie să recupereze, pentru că fizic încă nu este foarte bine".

Formaţia Hermannstadt a fost învinsă, sâmbătă, la Târgu Mureş, cu scorul de 2-0, de echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I. Pentru Hermannstadt, a fost prima partidă cu Vasile Miriuţă pe banca tehnică. Golurile au fost marcate de Llullaku ’60 (penalti) şi Erico ’74.

Afla mai multe despre: multescuastrahermannstadt 

viewscnt
Articole similare