Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Hagi după numirea lui Teja la FCSB: "Nu spun mai multe pentru că se interpretează!" De ce nu mai vrea să comenteze ce se întâmplă la echipa lui Becali

VIDEO | Reacţia lui Hagi după numirea lui Teja la FCSB: "Nu spun mai multe pentru că se interpretează!" De ce nu mai vrea să comenteze ce se întâmplă la echipa lui Becali

Superliga

Comentarii

Gheorghe Hagi îi urează baftă lui Mihai Teja la FCSB şi consideră că tânărul tehnician merită să o conducă pe vicecampioană, dar refuză să comenteze mai mult despre formaţia patronată de Gigi Becali.

"Dacă spun mai multe se interpretează, nu pot să le fac şi temele!", spune Hagi, ca o aluzie la modul în patronul roş-albaştrilor comentează ce se întâmplă şi la alte echipe din Liga 1. Hagi spune că nu vrea să intre în acest joc.

 

  • Mihai Teja a fost secundul lui Gheorghe Hagi în perioada în care actualul patron al Viitorului a antrenat-o pe Steaua.

În trecut, Gheorghe Hagi nu a ezitat să vorbească despre foştii săi jucători transferaţi la FCSB, însă acum a refuzat să comenteze posibilul transfer al lui Florinel Coman la Galatasaray. Motivul? Managerul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, l-a criticat public pentru anumite declaraţii date despre Florinel Coman şi Florin Tănase.

"Îi urez baftă lui Mihai (n.r. Teja)! Dacă a ajuns acolo, înseamnă că merită! Dar mai mult nu vorbesc, pentru că se interpretează. Nu pot să spun eu mai multe. Îi urez baftă. Nu ştiu ce e în curtea altor cluburi. Pot doar să apreciez oamenii şi să îi respect, dar nu să-i evaluez. Nu vorbesc eu despre Steaua, ce trebuie să facă. Aş deveni mai român decât românii, să vorbesc despre curtea vecinului şi să-i fac şi temele. E importantă curtea mea, ce e la mine. Acolo pot să am responsabilitatea şi să spun ce pot să fac.

Să răspundă ei şi despre asta (n.r. transferul lui Florinel Coman la Galatasaray). Nu are rost. Ei ştiu mai bine. Toţi care au lucrat cu mine, ne felicităm de sărbători şi când ne mai auzim la telefon. Dar e drumul lor. Nu ştiu ce oferte are Steaua. Nu mă interesează ce oferte au şi ce plănuiesc
", a declarat Gheorghe Hagi într-o conferinţă de presă ţinută în Antalya.

 

Conferinţă de presă Gică Hagi, în Antalya - Ovidiu Ionescu - Football & Travel

Posted by Telekom Sport Romania on Monday, January 14, 2019

Afla mai multe despre: hagitejasteauafcsbviitorul 

viewscnt
Articole similare