Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Ianis Hagi la presupusul interes al lui Inter. "Te întorci în Serie A?" Cum a răspuns

VIDEO | Reacţia lui Ianis Hagi la presupusul interes al lui Inter. "Te întorci în Serie A?" Cum a răspuns

Superliga

Comentarii

Ianis Hagi a prefaţat confruntarea dintre Viitorul şi campioana en-titre, CFR Cluj, însă a vorbit şi despre o posibilă revenire a sa în Serie A, acolo unde s-a speculat că s-ar afla pe lista formaţiilor AC Milan şi Inter.

  • VIITORUL - CFR CLUJ se joacă luni, de la 20:00, în direct pe Telekom Sport 1

Revenit în Liga 1 după experienţa la Fiorentina, Ianis Hagi s-a transformat în unul din cei mai importanţi jucători ai campionatului intern şi ar putea reveni în fotbalul de top. Vrea însă să obţină măcar un trofeu cu Viitorul înainte de a lua în calcul vreo ofertă.

"Nu ştiu de interesele astea, momentan sunt aici, îmi place că noi creştem de la meci la meci, chiar dacă avem din când în când şi câte o înfrângere, dar ca şi grup devenim din ce în ce mai uniţi. Îmi doresc să câştig şi un titlu aici, la Viitorul, că este Cupă sau campionat îmi doresc foarte mult pentru că Viitorul mi-a dat atât de multe lucruri pozitive.

Am urcat în aceeaşi barcă, suntem pregătiţi să facem performanţe aici, avem motivaţie, suntem tineri, avem entuziasm şi, de ce nu, să câştigăm o cupă sezonul acesta. Obiectivul nostru este să intrăm în play off cu cât mai multe puncte şi după aceea vom vedea ce se va întâmpla"
, a declarat Ianis Hagi.

Afla mai multe despre: hagiianis hagi,  

viewscnt
Articole similare