Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Ilie Poenaru după înfrângerea cu FCSB: "Am făcut un meci foarte slab. Nu am înţeles de ce"

VIDEO | Reacţia lui Ilie Poenaru după înfrângerea cu FCSB: "Am făcut un meci foarte slab. Nu am înţeles de ce"

Academica Clinceni

Comentarii

Academica Clinceni, echipa antrenată de Ilie Poenaru, a pierdut duminică după-amiază la Călăraşi, cu FCSB. Tehnicianul pune înfrângerea cu 0-3 pe seama dezorganizării echipe sale.

"Am întrerupt o serie bună de jocuri. Din păcate, nu ne-am prezentat aşa cum ne-am dorit şi cum mă aşteptam. Cu echipele ca FCSB, dacă ai o jumătate de ocazie, trebuie să marchezi. Astăzi am făcut un meci foarte slab, nu am înţeles de ce. Am fost noi o echipă dezorganizată. Am oferit spaţii FCSB-ului. Eu sunt foarte dezamăgit de cum s-au comportat şi cum s-au prezentat la acest meci", a declarat Poenaru la flash interviul de la finalul partidei. 

Chiar dacă gruparea ilfoveană are în lot câţiva jucători împrumutaţi de la FCSB, Poenaru a declarat că îşi doreşte jucători de valorea celor de la FCSB: "Suntem o echipă mică, mi-aş dori şi eu jucători de la talia celor de la FCSB sau măcar 3-4". Întrebat dacă vor mai fi împrumutaţi jucător de la clubul finanţat de Gigi Becali, Poenaru a exclus orice posibilă colaborare: "Nu, pentru că nu mai avem nicio treabă cu ei".

Robert Ion şi Cristian Dumitru sunt jucătorii împrumutaţi de FCSB la Clinceni în acest sezon. Şi în stagiunea trecută ilfovenii au beneficiat de sprijinul "roş-albaştrilor" prin împrumutul de jucători, care i-a ajutat să promoveze în primul eşalon. 

"Nu sunt genul de antrenor care să mă baricadez. Vreau să joc fotbal. O pun pe seama lipsei de concentrare, puţină teamă. Aş vrea să îmi demonstreze  la meciul următor că a fost un simplu accident", a mai spus Poenaru despre meciul cu FCSB. 

Afla mai multe despre: ilie poenaruacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare