Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Ionuţ Badea după ce FC Argeş a dat lovitura şi a bătut Rapidul, în Regie: "Nu suntem cu nimic mai prejos. Avem un cuvânt de spus!"

VIDEO | Reacţia lui Ionuţ Badea după ce FC Argeş a dat lovitura şi a bătut Rapidul, în Regie: "Nu suntem cu nimic mai prejos. Avem un cuvânt de spus!"

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş a câştigat surprinzător pe terenul Rapidului, 2-1, iar Ionuţ Badea, antrenorul piteştenilor, a declarat la finalul partidei că el şi elevii său au vrut să arate că şi FC Argeş va avea un cuvânt de spus asupra modului în care va arăta clasamentului la final. Badea consideră că FC Argeş nu e cu nimic mai prejos decât alte echipe care luptă la promovare.

Serbănică, în minutul 55, şi Adrian Şerban, în minutul 90+1, respectiv Drăghiceanu în minutul 85, au marcat golurile partidei din Regie, iar Ionuţ Badea a spus că FC Argeş luptă în continuare pentru obiectivul pe care şi l-a propus, adică promovare.

Fostul secund de la echipa naţională a spus că elevii săi vor sta în cantonament până la finalul sezonului, pentru a se evita noi cazuri de COVID-19 la echipă. "A fost într-adevăr un meci cu tensiune, un meci care însemna foarte mult pentru ambele echipe. Cu cât se limitează numărul etapelor, cu atât laţul se strânge, presiunea e şi mai mare.

Am avut mai multă experienţă în a gestiona aceste lucruri. Am vrut să jucăm, am vrut să arătăm că avem şi noi un cuvânt de spus în ierarhizarea acestor echipe, pe care oamenii de fotbal văd că o fac cu o nonşalanţă totală. În sensul în care Argeş nu e cu nimic mai prejos decât celelalte, ca palmares, ca istorie.

Avem din punct ăsta de vedere tot backgroundul, tot istoricul de partea noastră. E adevărat că suntem o echipă care am prins pe parcurs acest gust al obiectivului, însă avem seria cea mai lungă de invincibilitate din ambele ligi.

Pentru mine, şansele sunt la fel ca până acum. E un meci care ne permite în continuare să bne gândim la obiectivul pe care ni l-am propus. Stăm în cantonament, vrem să eliminăm orice situaţie de virus. Acum depindem foarte mult de ceea ce facem noi. Cu atât mai mult dacă se vor încurca celelalte echipe, pentru noi nu poate să fie decât un avantaj"
, a spus Ionuţ Badea, la finalul meciului, la Telekom Sport.

În urma victoriei, FC Argeş a urcat pe locul trei în Liga 2, cu 23 de puncte, iar Rapid a rămas pe locul patru, cu 21 de puncte. Rapid şi UTA au un meci disputat mai mult decât toate celelalte echipe din Liga 2.

Afla mai multe despre: ionut badeafc argesliga 2 

viewscnt
Articole similare