Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Ivan Rakitic după egalul din El Clasico: "Suntem mulţumiţi cu munca noastră"

VIDEO | Reacţia lui Ivan Rakitic după egalul din El Clasico: "Suntem mulţumiţi cu munca noastră"

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona şi Real Madrid au terminat la egalitate, 0-0, într-un meci disputat miercuri pe Camp Nou. La finalul partidei, Ivan Rakitic a vorbit despre desfăşurarea partidei.

"Sunt meciuri pe care le ştim deja, cu multă muncă. A fost greu, ştim că ei sunt puternici, dar după aceea am avut şi noi mai multe ocazii, puteam să marcăm, dar cred că a fost un meci în care Barcelona putea înscrie. Cred că a fost un meci în care ambele echipe au muncit şi suntem muţumiţi cu munca noastră. Ne-a lipsit puţin ultima pasă, calitatea în faţă pentru a marca, dar am fost acolo, am muncit bine şi se poate spune să sunt foarte mulţumit şi mândru de munca echipei. În repriza a doua ne-am îmbunătăţit destul de mult jocul, asta e foate important", a declarat Rakitic la finalul meciului. 

Barcelona - Real Madrid 0-0. Au dat-o la pace în El Clasico. Barca a avut cea mai mare ocazie, Real a avut un gol anulat

Episodul cu numărul 243 din El Clasico le-a pus faţă în faţă pe Barcelona şi pe Real Madrid la egalitate de puncte, pentru prima dată după 4 ani şi jumătate. Iar în teren situaţia a fost la fel de echilibrată. Galacticii lui Zidane au ameninţat primii poarta lui Ter Stegen, care a fost salvat de Lenglet, la ocazia lui Benzema. Sergio Ramos nu s-a lăsat mai prejos şi la al 43-lea clasic spaniol din carieră, record absolut, i-a refuzat golul lui Messi. Argentinianul a trecut apoi în rolul de servant. A inventat o pasă genială pentru Jordi Alba, care nu a nimerit ţinta. În actul secund s-a jucat mult mai dur, iar fazele de poartă au fost mult mai puţine. Bale reuşise să deschidă scorul, dar golul său a fost anulat pentru un offiside milimetric la Ferland Mendy, iar El Clasico s-a încheiat fără goluri.

 

 

Afla mai multe despre: rakiticbarcelona 

viewscnt
Articole similare