Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Laszlo Balint după 3-2 cu FC Botoşani: "Poate fi considerată o victorie uriaşă"

VIDEO | Reacţia lui Laszlo Balint după 3-2 cu FC Botoşani: "Poate fi considerată o victorie uriaşă"

UTA

Comentarii

Laszlo Balint, antrenorul lui UTA Arad, a vorbit la finalul meciului despre victoria obţinută sâmbătă seară pe terenul celor de la FC Botoşani, scor 3-2.

"Un meci frumos pentru telespectatorii neutri, dar pentru noi trăirile de pe bancă au fost extrem de intense. Mă bucur foarte  mult că am reuşit să reglăm destul de multe chestii la pauză. Pentru că după ce am început meciul foarte bine şi am avut o ocazie mare, chiar în minutul 1, dacă nu mă înşel, după care am reuşit să marcăm repede. A urmat o perioadă, din punctul meu de vedere, inexplicabilă, în care i-am lăsat pe cei de la Botoşani să joace efectiv cum au vrut ei.

Îmi doresc foarte mult să se creeze o mentalitate puternică, o mentalitate de învingător în vestiar şi să jucăm de la egal la egal împotriva oricărei echipe din prima ligă. Poate fi considerată o victorie uriaşă, pentru că am câştigat pe un teren unde foarte greu se iau puncte", a declarat Balint la flash interviul de la finalul partidei. 

Tehnicianul arădenilor l-a felicitat pe Vlad Morar, care a marcat o dublă. Atacantul nu mai marcase un gol în Liga 1 de trei ani şi jumătate: "Mă bucur pentru Vlad Morar, că avea nevoie de aceste reuşite".

Afla mai multe despre: utalaszlo balint 

viewscnt
Articole similare