Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Lionel Messi după ce a aflat că Cristiano Ronaldo a fost eliminat de Ajax din sferturile Ligii Campionilor

VIDEO | Reacţia lui Lionel Messi după ce a aflat că Cristiano Ronaldo a fost eliminat de Ajax din sferturile Ligii Campionilor
Comentarii

Lionel Messi a fost întrebat despre eliminarea lui Cristiano Ronalo şi Juventus din sferturile Ligii Campionilor, de către Ajax. Starul Barcelonei spune că asta confirmă faptul că toate echipele ajunse în această fază sunt foarte bune.

Messi s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după ce Barcelona a trecut cu 4-0 la general de Manchester United. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Ronaldo. Juventus a fost eliminată de Ajax Amsterdam, după ce a pierdut returul cu 2-1, pe teren propriu (n.r. în tur a fost 1-1).

La finalul meciului cu Manchester United, Lionel Messi a fost întrebat despre dezamăgirea pe care a trăit-o fostul său rival de la Real Madrid: ”(n.r. întrebat pe cine vrea în semifinale, pe Liverpool sau pe FC Porto, având în vedere ce a păţit Juventus cu Ajax) Ai spus totul, orice echipă este complicată, nu? Echipele care merg în semifinalele Ligii Campionilor merită să fie acolo, sunt cele mai bune şi este complicat. Am făcut încă un pas spre ”triplă”, mai avem un pic”, a declarat Leo Messi la finalul meciului cu Manchester United.

Afla mai multe despre: messironaldo 

viewscnt
Articole similare