Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Mihai Teja când a auzit că i s-a găsit un nou colaborator: "Asta e o glumă!" Varianta la care s-au gândit şefii moldovenilor

VIDEO | Reacţia lui Mihai Teja când a auzit că i s-a găsit un nou colaborator: "Asta e o glumă!" Varianta la care s-au gândit şefii moldovenilor

CSM Poli Iași

Comentarii

La Iaşi se vorbeşte tot mai mult de o schimbare la nivelul băncii tehnice. Asta nu înseamnă însă renunţarea la Mihai Teja ci aducerea unui nou antrenor în Copou pe model suedez. Primarul Mihai Chirica a venit cu ideea.

Aceasta nu a fost însă pe placul actualului tehnician care pregăteşte meciul cu Gaz Metan. Flavius Stoican ar fi propus pentru o revenire la alb-albaştri. Exact el a fost înlocuit în vară de Mihai Teja pe banca lui Poli.
 
"Nu sunt un om care renunţă, nu sunt un om care se dă la o parte, mai sunt două meciuri, două etape, haideţi să trecem de aceste două meciuri după care vedem ce se întâmplă, se vor trage nişte concluzii. Aţi accepta să lucraţi cu Flavius Stoican? Astea sunt... cu siguranţă e o glumă şi nu vreau că comentez ceea ce se spune. Cum să se întâmple aşa ceva? Nu există aşa ceva" a declarat Teja. 
 
Ieşenii au ajuns pe locul 10 după un început de campionat foarte bun, în care au fost şi lideri. 
 
"Nu putem să mergem printr-un tunel, pe sub pământ, la nesfârşit. Luminiţa până la urmă tot o să trebuiască să ajungă şi la ultimul meci cred că ne vom spăla multe din păcate. Am fost sus şi am căzut cam abrupt" a adăugat Cosmin Frăsinescu. 
 
 
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: poli iaşimihai tejamihai chiricăflavius stoican 

viewscnt
Articole similare