Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Reacţia lui Mihai Teja, după golul fabulos marcat de Horşia: ”Nici nu ştiu ce a vrut să facă...”

VIDEO Reacţia lui Mihai Teja, după golul fabulos marcat de Horşia: ”Nici nu ştiu ce a vrut să facă...”

CSM Poli Iași

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Poli Iaşi a învins, joi, în deplasare, echipa Metalul Buzău, scor 3-0, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României.

Doru Popadiuc, Ovidiu Horşia şi Haţiegan au marcat golurile victoriei pentru echipa moldavă. După meci, Mihai Teja a criticat suprafaţa de joc, dar a avut grijă să-şi felicite elevii pentru succes: ”Emoţii sunt tot timpul, pentru că şi astăzi, aţi văzut, chiar dacă adversarul a fost din Liga a treia, a avut dăruire şi au încercat să joace, au încercat. Nu ne-a avantajat terenul nici pe noi, nici pe ei, pentru că am văzut o echipă preocupată să paseze, preocupată să joace fotbal.  Felicitări, îi felicit şi mă bucur că am câştigat. Am trecut de această etapă, plus că foarte important pentru noi era să nu avem accidentaţi. Luni avem din nou un alt meci important, un alt meci greu şi pe terenul acesta era foarte greu” a subliniat tehnicianul echipei Poli Iaşi.

”E normal să aibă şi adversarul ocazii. Până la urmă, jucăm cu o altă echipă, chiar dacă e din ligă inferioară, dar şi-au dorit, au jucat un fotbal bun, cred eu şi n-au încercat să lovească sau să dea la picioare, au încercat să-şi vadă de joc şi de minge” a replicat elegant Teja, când a fost întrebat de prestaţia formaţiei adverse.

Cupa României, importantă pentru Poli Iaşi. Motivul pentru care Teja nu şi-a menajat titularii

Antrenorul Iaşiului a dezvăluit la finalul meciului de ce nu şi-a menajat titularii nici în acest meci de Cupa României, cu o formaţie, teoretic, inferioară: ”Sperăm ca în următorul tur să putem să trecem, la fel, să jucăm cu o echipă care a rămas în continuare şi să încercăm să trecem mai departe. Toate echipele care au rămas sunt echipe din Liga I, dar uşor-uşor visăm şi noi la mai mult şi sperăm să ajungem acolo. Nu am menajat, pentru că, v-am spus, Cupa e competiţia surprizelor şi de ce să avem surprize? Vă daţi seama, era foarte greu să vii şi să pierzi la o echipă de Liga a treia, chiar dacă e o echipă bună, dar nu ne permiteam lucrul acesta şi vrem să luăm toate meciurile şi să încercăm să dăm maximum” a declarat Mihai Teja.

Golul senzaţional marcat de Ovidiu Horşia l-a impresionat chiar şi pe exigentul său antrenor: ”Am rămas uimit, nu ştiu ce a vrut să facă, nu ştiu cum a dat, pe spate. Până la urmă, sunt goluri frumoase şi bine că am dat 2-0, am dat golul doi” a mai spus Teja, la finalul meciului.

Afla mai multe despre: mihai teja 

viewscnt
Articole similare